Кадър: БНТ, архивЕто какво ще е едно от първите неща,

...
Кадър: БНТ, архивЕто какво ще е едно от първите неща,
Коментари Харесай

Байдън смята да направи маските задължителни в правителствените сгради

Кадър: Българска национална телевизия, списък

Ето какво ще е едно от първите неща, които ще направи Байдън откакто бе определен за президент. Без изненада е обвързвано с предварителната защита против коронавирус. 

Избраният за американски президент Джо Байдън съобщи, че обществено ще се имунизира против COVID-19, с цел да показва сигурността на имунизацията

По-рано такава подготвеност показаха и  президент ите Барак Обама, Бил Клинтън и Джордж Буш-младши, информира .

На фона на към този момент над 14 милиона инфектирани и 276 хиляди умряли определеният американски  президент  изрази убеденост, че наложителното носене на маски през първите 100 дни от мандата му доста ще ограничи разпространяването на заболяването.

" Само 100 дни, не вечно ", посочи пред CNN  Джо Байдън  в първото си взаимно изявление с Камала Харис след изборите.

Байдън счита да направи маските наложителни в държавните здания. Правомощията му не включват заповед за повсевместно закриване на устата и носа, само че избраната  президент ска двойка съобщи, че ще разчита на персоналния си образец. Доналд Тръмп отхвърли наложителното носене на маски в превоза като " прекомерно рестриктивно ".

Според сондажите 60 на 100 от американците са подготвени да се имунизират при 51% през септември . Две американски ваксини чакат до дни утвърждение за разпространяване в Съединените щати. Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо означи, че доставката на препарата на " Пфайзер " ще е комплициран развой.

Андрю Куомо, губернатор на Ню Йорк: Пакетът върви с гео-тракер, GPS проследяващо устройство и термомонитор, който регистрира вътрешната температура.

Куомо акцентира нуждата от превозване и предпазване при ниски температури.

" Ваксина та идва опакована в изсъхнал лед, тъй като би трябвало да е ултра студено. Когато получите пакета би трябвало да промените сухия лед, а след това да го подменяте на всеки пет дни. Всеки флакон съдържа пет дози, преди приложимост препаратът се разрежда с приложени течности ", посочи още губернаторът.

Медицинският специалист Антъни Фаучи одобри да остане в екипа на следващата  президент ска администрация. Пред BBC той се извини за собствен коментар, че утвърждението на  ваксина та на " Пфайзер " във Англия е било " преждевременно ".

" Не желаех да загатвам за някаква немарливост, макар че прозвуча по този начин ", сподели експертът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР