Кадър БНТ, архивДоналд Тръмп беше баннат, докато беше президент.Той имаше 88

...
Кадър БНТ, архивДоналд Тръмп беше баннат, докато беше президент.Той имаше 88
Коментари Харесай

От Туитър обявиха: Тръмп няма никога повече да има профил

Кадър Българска национална телевизия, списък

Доналд Тръмп " беше баннат ", до момента в който беше президент.

Той имаше 88 милиона клиенти.

Туитър, който реши да отстрани акаунта на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за систематични подстрекателства към принуждение, няма да му върне акаунта, даже и той още веднъж да се кандидатира за Белия дом, заяви финансовият шеф на обществената мрежа, предадоха международните организации.

" Според нашите правила, когато някой е с отстранен акаунт от платформата, той си остава с отстранен акаунт, без значение дали е коментатор, финансов шеф или някогашен или сегашен политически началник ", съобщи Нед Сегал по малкия екран за финансова информация Си Ен Би Си, предава Българска телеграфна агенция.

Доналд Тръмп " беше баннат, до момента в който беше президент. За нас няма разлика дали някой политически началник е настоящ или не ", добави той.

През януари, след нахлуването на последователи на Тръмп в Капитолия, Туитър замрази, а по-късно отстрани акаунта на Доналд Тръмп, който имаше 88 милиона клиенти. Мрежата отстрани и голям брой радикални сметки, които подкрепяха някогашния президент.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР