Кадър БНТ, архивД-р Александър Симидчиев бе сред тези, които първи

...
Кадър БНТ, архивД-р Александър Симидчиев бе сред тези, които първи
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Добре съм, но усещам болка там, където е поставена ваксината

Кадър Българска национална телевизия, списък

Д-р Александър Симидчиев бе измежду тези, които първи се имунизираха против коронавирус. В ефира той изясни какво е положението му, откакто му е била сложена имунизацията.

Чувствам се добре, чувствам лека болежка там, където е сложена имунизацията. Така знам, че работи. Изчел съм дадената брошура и знам какви могат да са страничните резултати. Това съобщи в ефира на Нова телевизия пулмологът доктор Александър Симидчиев.

По думите му всички, които се имунизират подкрепят имунизацията да стане безвредна.

Трябва да имаме национална осведомителна акция освен за имунизацията, само че и за противоепидемичните ограничения. " Има доста комплицирани хора, които по принцип си слагат ваксини. Ваксината пази нас, само че пази и другите. Същото е и с маските ", сподели още той, написа Novini.bg.

Д-р Симидчиев съобщи, че в случай че пречим на вируса да се популяризира, то той няма да се променя. " Миенето на ръцете и маските му пречат, колкото повече му пречим да се популяризира, то той не може да се променя. Ако има нов вариант, който да прави имунизацията неефикасна, то това разрешава самата ваксина да се промени и приспособи ", сподели лекарят.

" Няма проблем, в случай че човек има антитела да се имунизира съгласно листовката. Но няма здравна логичност да се имунизира човек, в случай че има антитела. Нека да запазим имунизацията за хората, които не са преболедували този вирус. Ако човек с антитела си сложи имунизацията - то неговият имунитет се ускорява ", изясни пулмологът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР