кадър: БНТ 3Днес ние останахме верни на това, което винаги

...
кадър: БНТ 3Днес ние останахме верни на това, което винаги
Коментари Харесай

Селекционерът на Испания: Италия трябваше да загуби все някога

кадър: Българска национална телевизия 3

Днес ние останахме правилни на това, което постоянно сме показвали на терена ", съобщи Енрике.

Селекционерът на Испания Луис Енрике бе доста благополучен след триумфа над Италия (2:1) на 1/2-финала в Лигата на нациите. Така бе комплициран завършек на серията от 37 мача без загуба на " Скуарда адзура ". В същото време пък тази победа класира " Ла Фурия " на финала в шампионата.

" Това бе доста хубава победа, в действителност. На първо място, тъй като ни класира на край. Ясно бе, че един ден трябваше да се стигне досега, в който Италия ще загуби. Въпреки това считам, че достижението им е необикновено:, добави Енрике.

Наставникът заложи като титуляр на 17-годишния Гави, който се трансформира в най-младия състезател, обличал екипа на " Ла Фурия ".

" Ние, които познаваме Гави, към този момент знаем мощните му страни. Наистина не е обикновено да имаме състезател с подобен темперамент на толкоз млада футболна възраст. Харесвам сходни футболисти, които умят да вършат последния пас. За благополучие, можем към този момент да му се насладим ", показа още наставникът.

" Обикновено не чета пресата. Не считам да чета нищо на следващия ден заран. Ще проучвам мача в дълбочина. Има какво да подобряваме, изключително в позиционно отношение. Като цяло дуелът ми хареса. Късметлия съм да повеждам тим от страна като нашата, където мога да предпочитам сред 40-50 футболисти за националния тим. Тази победа ни носи наслада, само че представянето ни не бе идеално. Мачът обаче остава в предишното и към този момент няма значение. Сега би трябвало да се фокусираме върху финала и да опитаме да подобряваме представянето си с всяка последваща среща ", сподели още селекционерът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР