Кадър България Он ЕърКандидат за вицепрезидент разкри публично, че й

...
Кадър България Он ЕърКандидат за вицепрезидент разкри публично, че й
Коментари Харесай

Мария Касимова-Моасе: Получих обаждане с предупреждение Внимавай какво говориш

Кадър България Он Еър

Кандидат за вицепрезидент разкри обществено, че й се е случило нещо неприятно. 

Анонимно обаждане със заплаха  " Внимавай какво приказваш " е стреснало журналистката Мария Касимова-Моасе преди години. Кандидатът за вицепрезидента на кандидат-президентът Лозан Панов е подала тогава сигнал, само че индивидът не е бил оголен. По думите й това е основало беззащитност. Тя обаче не стопира да се бори против неправдата и вижда в лицето на Лозан Панов съмишленик. 

" Вицепрезидентът е функционалност, какъв е твоят пол няма никакво значение. Смятам да не съм карамфил на ревиера на никого. Вярвам, че Лозан Панов е прелестен експерт. Харесвам хора, които застават против несправедливостта ", разяснява Моасе пред Bulgaria on air.

" Аз доста държа, че не сме партийна кандидатура. Моята цел е била обособеният човек ", уточни още тя, споделяйки, че е имало предложения да членува в партии през годините, които е отказвала. 

От думите на претендента за вицепрезидент се разбра, че тя ще води позитивна акция. Уважава останалите две съществени съпернички - Илиана Йотова (издигната с Румен Радев от ИК за втори мандат, подкрепени от БСП) и Невяна Митева (издигната с проф. А. Герджиков от ИК, подкрепени от ГЕРБ)

" Не мога да наскърбявам хората, които поддържат тази или онази партия. Аз се надявам на поддръжката на обособените хора ", уточни Мария Касимова-Моасе.

Тя счита, че ще се оправи с ролята на вицепрезидент и ще се старае да работи добре, написа Novini.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР