Кадър България Он ЕърНапрежението по оста ВМРО - Демократична България

...
Кадър България Он ЕърНапрежението по оста ВМРО - Демократична България
Коментари Харесай

Сиди за Демократична България: Отварят пътя на Ердоган в България

Кадър " България Он Еър "

Напрежението по оста Вътрешна македонска революционна организация - " Демократична България " продължава с цялостна мощ. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата в оставка Красимир Каракачанов прикани с отворено писмо президента Румен Радев да наложи несъгласие на измененията в Изборния кодекс. Поводът е гласуваните промени в Избирателния кодекс, които отстраняват ограничаването на броя секции в Турция.
 

" Връщането на състояние от преди 2016 година ще го види същото. Не разбираме упорството, за какво би трябвало да се връщаме обратно? Защото едни партии би трябвало да платят цената за " Росенец ".  Лъсна към този момент сделката на " Демократична  България ". То се вижда и в гласуването. Това, което " Демократична България " прави е скандално ". Това съобщи в Денят ON AIR Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация.

Сиди изрази още неодобрение от протичащото на съвещанията на Народното събрание.

" Новите политически субекти - те направиха няколко простички неща - дадоха ЦИК на президента, подвигнаха си заплатите и отстраниха Вътрешна македонска революционна организация от изборните администрация. Това е единствено против нашата организация, Това е див реваншизъм, те не желаят да оказват помощ на хората. И в случай че до през вчерашния ден бяха сатирично шоу - към този момент са политици и би трябвало да носят отговорност. Те към този момент са от другата страна на барикадата ", сподели още в ефира на Bulgaria ON AIR Александър Сиди.

От партията, която остана отвън Народното събрание след вота на 4 април, нападат признатите промени в Изборния кодекс, с обвинявания към съответни политически групи.

" Можеха да създадат доста неща, те не желаят. Те желаеха да отворят пътя на Ердоган в България и това беше цената за " Росенец ". Единственият, който печели е Движение за права и свободи, никой различен. ", безапелационен е Сиди.

При възможни предварителни избори, от Вътрешна македонска революционна организация са подготвени на диалози и с други политически групи.

" Ако има предварителни избори, ще водим политически диалози. Възможни са диалози със всички партии, единствено не и Движение за права и свободи ", добави той.

И се закани, че оттук насетне, Вътрешна македонска революционна организация може да прави доста неща, ще затваря улици и пътища, .
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР