Кадър България Он ЕърМинистърът на отбраната даде отговор на важен

...
Кадър България Он ЕърМинистърът на отбраната даде отговор на важен
Коментари Харесай

Каракачанов: България няма да промени позицията си към Северна Македония след изборите

Кадър " България Он Еър "

Министърът на защитата даде отговор на значим въпрос - ще промени ли България позицията си към Северна Македония след парламентарните избори у нас на 4 април. Който и да пристигна на власт след изборите, позицията на България по въпроса за евроинтеграцията на районен съд Македония няма да се промени, съобщи за предаването " Брюксел 1 " с Милена Милотинова вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Думите му са във връзка изчакването на Скопие парламентарните изборите у нас да минат и непрестанно повтарящите се упования от страна на премиера Зоран Заев и други висши политици от районен съд Македония разногласието със София да се реши след края на март.

" Каквато и да е политическата настройка в България след изборите, дали държавното управление ще бъде доминирано от ГЕРБ или от Българска социалистическа партия, дали Вътрешна македонска революционна организация ще взе участие в ръководството или не, уверен съм, че няма да има българска партия, която ще съобщи българските национални ползи.

И това е нелепостта в Скопие. Те считат, че може с хитринки, с външен напън върху България, да не престават да водят тази антибългарска политика, която водят от десетилетия, вместо да седнат почтено, честно, обикновено, да водят един естествен разговор, а не разговор на надхитряне и опити за надхитряване, " разяснява Каракачанов.

" Няма по какъв начин да ни надхитрят по една елементарна причина - че те чукат на вратата на Европейски Съюз, а ние би трябвало да я отворим. Няма по какъв начин да ни излъжат. Те могат да изберат да хитруват и да имитират активност още 20 години, или може в границите на половин година или на една -две години да седнем и решим тези противоречиви въпроси, " съобщи вицепремиерът.

Може ли при актуалното ръководство в Скопие нещо да се промени - цялото изявление на Милена Милотинова с вицепремиера Красимир Каракачанов - вижте на следващия ден - събота от 17.30 в предаването " Брюксел 1 " по Bulgaria ON AIR, пише .
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР