Кадър: България Он ЕърЛекар направи интересен коментар за изследването за

...
Кадър: България Он ЕърЛекар направи интересен коментар за изследването за
Коментари Харесай

Д-р Миндов: Няма смисъл хората да си изследват антителата

Кадър: " България Он Еър "

Лекар направи забавен коментар за проучването за антитела. 

На фона на слабия % имунизирани у нас, започва и слагането на трета доза на ваксина. Първите медици към този момент си направиха спомагателната имунизация.

Йоска Тинчева е здравен служащ. Като част от рисковата група, тя е решена да си сложи и трета доза ваксина.

" Аз съм имунизирана. Две инжекции имам, тъй че и трета доза бих си направила и се усещам добре ", показа тя.

Личните лекари следят спад в интереса към имунизацията против Ковид-19. Повишава се ползата на ваксинираните към третата доза, регистрира доктор Георги Миндов.

" Почти всички мои пациенти, които са ваксинирани с цялостен ваксинален курс, питат за слагане на трета доза, защото слушат какво се случва в други страни. Спадат антителата прогресивно и би трябвало да се направи такава доза ", посочи медикът пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Той поддържа концепцията с приоритет да бъдат рисковите групи, като счита, че към тях би трябвало да влязат и хората от фермите за норки. Д-р Миндов е безапелационен, че не би трябвало да се залъгваме, че отбраната от ковид зависи от това какъв брой антитела имаме.

" Титърът на антителата не е индикативен. Няма смисъл хората да вървят да се изследват и да си дават парите. Това проучване е безсмислено. Няма референтни стойности. Не знаем под какъв брой и над какъв брой имаме отбрана. Това е просто една цифра и нищо повече ", акцентира медикът, написа

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР