Кадър България Он ЕърЕдна година, след като мъж изчезнна безследно,

...
Кадър България Он ЕърЕдна година, след като мъж изчезнна безследно,
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Янек: Не зная какво се е случило с него

Кадър " България Он Еър "

Една година, откакто мъж изчезнна безследно, неговият брат продължава са търси отговора на най-важния въпрос. Близки на изчезналия преди тъкмо година Янек Миланов от Дупница се събират довечера на мястото, където той за последно е видян. Тогава Миланов се качва в джипа на някогашния гард на братя Галеви Васил Капланов и от този момент от него няма диря. Близките му се надяват на резултати от продължаващото към този момент 12 месеца следствие.

Братът на Янек Миланов – Марио една година чака вести от следствието.

" За голямо страдание се проточи извънредно дълго. Очаквах в действителност много по-рано да настъпи някаква развръзка в решаването на случая, само че за жалост към момента, към момента продължава да се работи по случая. И нямаме нямаме кой знае какъв забележим резултата ", разяснява Марио Миланов.

Васил Капланов – индивидът в чиито джип Янек се качва на 31 юли предходната година, сега е на независимост против парична гаранция. Срещу него обаче обвиняването не е за изгубването на Миланов, а за нелегално владеене на муниции. 

" За Капланов мога да кажа, че той е индивидът, който знае отговора на въпроса, който всички желаеме да научим. Продължавам да диря отговора на основния въпрос – къде е Янек и какво се е случило с него, за жалост нямам отговора на най-важния въпрос ", съобщи Марио Миланов.

Според него следствието още няма резултат най-много поради незаконното съгласно него безучастие на полицията в първите дни след изгубването на брат му.

" Нехайство в първата една седмица от разследването след събитието тъкмо преди година, на полицията в Дупница, за жалост има доста много доста неприятни последици и това продължава да попречва доста съществено към момента следствието ", уверен е братът на Янек.

Месец след изгубването на Янек в Дупница основният прокурор Иван Гешев разгласи, че персонално ще следи следствието, като тогава той загатна за вероятни пропуски в дейностите на полицията. 

За малко в ареста беше арестуван синът на Васил Капланов поради посягане върху колата на Миланов месец преди той да изчезне, написа bgonair.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР