Кадър България Он ЕърЕдин от обичаните ни артисти каза какво

...
Кадър България Он ЕърЕдин от обичаните ни артисти каза какво
Коментари Харесай

Ириней Константинов: Сега е моментът да тръгнем нанякъде, да се съюзят партии, политици

Кадър " България Он Еър "

Един от обичаните ни актьори сподели какво би трябвало да се направи в България след изборите.  " Днес е спортен ден, състезателен. Мисля, че хората ще отделят време да пуснат вота си. Ако това гали самочувствието ти, че можеш да критикуваш, направи го, всеки може да си откри опрощение да не гласоподава. Вероятно има хора, които ги тормози машинното гласоподаване ". 
 
Това сподели в Изборното студио Bulgaria ON AIR  шефът на Театър " София " Ириней Константинов.

Според него е добре да отидем и да се преборим със подозренията и да гласуваме машинно.
 
" Много пъти отиваш до урната с упования за нови очаквания и нови истини, само че въпреки всичко това е демокрацията и методът. Не успяхме да създадем такова общество, постоянно всеки тегли в своята лична посока. Сега е моментът да тръгнем нанякъде, да се съюзят партии, политици ", уточни той.
 
Ириней Константинов е на мнение, че никой не вниква в посланията, които се дават с образците за обединяване.
 
" Хората схванаха, че би имало смяна и независимост, те самите се почувстваха свободни. Но мисленето вид " може и без мен " е най-страшното, което съществува при българина. В младите е вярата на България, някои от които бяха разочаровани. Има хора, които са склонни да бъдат използвани, някои хора с достолепие се отдръпнаха ", добави артистът.
 
Събеседникът акцентира, че с готовност и доверие се случва да създадеш това, което министър Кирил Петков е съумял да направи за напълно малко време. 
 
" Обезверяването на част от българите стартира от индивида, комплициран с съвсем нулев потенциал. Специалистите желаят да работят в България, тук има неразорана равнища, само че няма правила. Радвам се на други лица, експерти, друга подготвеност, които разясняват обстановката с вируса. В същото време се сблъскваме с лица тук за това кой какъв брой може да лъже. Хората на изкуството желаят посредством работата си да потвърждават това, което могат. Навсякъде има " мои и твои ". Ние сме необятно отворена врата и няма към този момент защитни пердета. Ние сме като котката, която гони опашката си и нямаме струпване ", сподели още Константинов, пише .
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР