Кадър: България Он ЕърДиректорът на Александровска болница проф. д-р Борис

...
Кадър: България Он ЕърДиректорът на Александровска болница проф. д-р Борис
Коментари Харесай

Борис Богов: Утре очаквам въвеждането на нови мерки. До 14 дни идва пика на третата вълна

Кадър: " България Он Еър "

Директорът на " Александровска " болница проф. доктор Борис Богов предвижда, че на следващия ден ще бъдат оповестени нови ограничения за битка с ковид. " Най-вероятно новите ограничения ще се отнасят за учениците от горните класове, над 12 години ", сподели той в предаването " Директно ". Според него до 14 дни се чака пика на третата вълна.

Проф. Богов позволи, че следва сходен удар на този, който преживяхме през ноември. Той прикани хората да съблюдават прецизно ограниченията, с цел да няма липса на експерти и кревати в лечебните заведения. Един от главните претекстове за прекъсването на плановите интервенции е освобождението на запас от лекари.

Ако приемем, че 2019 година е била естествена година, то през нея са осъществени 9200 планови интервенции, или приблизително по 25 дневно. В съпоставяне с нея, през 2020 година интервенциите са с 30 % по-малко, или към 16 дневно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР