Кадър България Он ЕърДепутат от управляващатяа партия продължи с атаките

...
Кадър България Он ЕърДепутат от управляващатяа партия продължи с атаките
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Няма кой да избере Радев отново, никой не се страхува от него

Кадър " България Он Еър "

Депутат от управляващатяа партия продължи с офанзивите си против президента. ГЕРБ прикани в декларация от парламентарната естрада президентът Румен Радев да отдръпна поръчката си за втори мандат.

" Всички споделиха, че държанието в тази декларация е извънредно толерантно, като се изключи финала, когато групата на Българска социалистическа партия стартира да удря по масата. Викаха, крещяха, тогава се наложи да ги надвикам, с цел да може да си кажа поантата. Това не са единствено мои думи, тази декларация е на цялата група ", сподели депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Той счита, че от предишното лято президентът Румен Радев се е трансформирал в срам както за поста, който заема, по този начин и за страната ни.

" В изискванията на невиждана чума, сполетяла целия свят, да излезеш с вдигнат пестник, да искаш да свалиш конституционната власт, да преследваш персоналните си ползи - това е срам, който нито един президент по света не е нанесъл на своята страна ", добави националният представител в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му това може да го направи президент по комунистически или съветски пример.

" Никой не се опасява от тази кандидатура. По-удобна от неговата кандидатура няма. Това, което той направи за себе си и за своя имидж, няма кой да го направи. Няма по какъв начин този човек да бъде определен още веднъж. На предишните президентски избори ГЕРБ си вкара автогол, който в никакъв случай няма да допусне. Анализът е изработен, следва идващ мач, който би трябвало да бъде извоюван от победелите, които и тогава трябваше да бъдат спечелили ", безапелационен е Спас Гърневски.

Той счита, че в партията му са си създали заключения от грешките, които са позволили.

" Тази партия, която е гуша за гуша сега, и е разрушена на хиляда команди за власт, да се разпадне. Нека в бъдеще да пристигна една съвременна социалдемократическа лява опция. Винаги има потребност ", добави депутатът от ГЕРБ.

Гърнчевски акцентира, че на изборите се обрисува безапелационна победа за ГЕРБ и четвърти мандат за Бойко Борисов като министър-председател. Според него министър председателят е като почитател на Стефан Стамболов, който ръководи страната ни 7 години, написа обстоятелства.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР