Кадър: Българите са толкова внимателни строители, с афинитет към изпипването

...
Кадър: Българите са толкова внимателни строители, с афинитет към изпипването
Коментари Харесай

Господари на ефира: Дискавъри пусна репортаж за АМ Хемус- Осмото чудо на света

Кадър:

" Българите са толкоз деликатни строители, с афинитет към изпипването на всеки подробност, че градежът продължава към този момент 46 години . За съпоставяне Хеопсовата пирамида е издигната за 20 години ", споделя водещият.

„ Господарите на уеба “ излъчиха сатирично видео, отдадено на непрекъснатите хвалби на Бойко Борисов с със градежа на Автомагистрала „ Хемус “. Неговата имитация, че „ Дискавъри ченъл “ би трябвало да направи репортаж за строителството са въодушевили занимателното предаване на покаже по какъв начин би изглеждал той.

Майсторски употребявайки монтажа, създателите на пародията показват автомагистралите в България, издигнати от ГЕРБ, като международна атракция, които чужденците идват да видят. Автомагистрала „ Хемус “ е оповестено за Осмото знамение на света. Има даже и съпоставяне с най-известното от античните седем – Хеопсовата пирамида. „ Българите са толкоз деликатни строители, с афинитет към изпипването на всеки подробност, че градежът продължава към този момент 46 години. За съпоставяне Хеопсовата пирамида е издигната за 20 години “, се споделя в ироничното видео.

„ Магистралата има единствено две дейни ленти, само че те са произведение на изкуството. Повечето автомагистрали по света са с обща дебелина на пластовете към два метра. По план и тук е по този начин. Но майсторите на тази фина и ювелирна направа са съумели да редуцират дебелината съвсем на половина “, продължава шегата на „ Господарите “.

В „ репортажа на „ Дискавъри “ има и доста отзиви на водачи, които се „ тълпят “ и чакат с часове единствено и единствено да видят Осмото знамение на света. Но не всичко е небивалица. В шегата, която в един миг става много горчива, има и действителното удостоверение на Наско Златинов, избегнал на косъм гибелта, откакто парче от структурата падна и се заби в колата му в един от тунелите на Автомагистрала „ Хемус “.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР