Кадър Б.Борисов, ФБВ предизборната кампания на Бойко участват и много

...
Кадър Б.Борисов, ФБВ предизборната кампания на Бойко участват и много
Коментари Харесай

Пловдивският митрополит Николай благослови ГЕРБ и Бойко

Кадър Б.Борисов, ФБ

В предизборната акция на Бойко вземат участие и доста духовници от българска православна черква. 

Изглежда за пръв път обаче църквата непосредствено застава зад избрана партия на изборите. 

" Заради делата ни в интерес на вярата и църквата Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай ни благослови и акцентира, че всичко направено за църквата е за хората. " Това написа във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с митрополит Николай.

" Владиката показа, че постоянно миряните го питат за кого да гласоподават, само че защото няма право да им отговори непосредствено, той ги поучава да изберат партиите съгласно делата им - дали биха затворили църквите на Великден и Коледа, дали биха се подигравали в телевизионно шоу с Бог, църквата и вярата и дали биха трансформирали Закона за вероизповеданията, който уреди редица въпроси на духовенството и останалите вероизповедания.

Негово Високопреосвещенство изрази признателност и за построените десетки нови църкви и манастири и за ремонта на съществуващите ", добави Борисов.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР