кадър Арман Бабикян, фейсбукБойко Борисов и подчинените му обичат да

...
кадър Арман Бабикян, фейсбукБойко Борисов и подчинените му обичат да
Коментари Харесай

Бабикян: Борисов обича да се прави на жертва

кадър Арман Бабикян, фейсбук

Бойко Борисов и подчинените му обичат да се вършат на жертви. Това разяснява Арман Бабикян.

Жалостта към Борисов в този момент се е трансформирала в национална игра, която се играе от всички освободени от служебния кабинет, назначен от президента Радев. Това разяснява Бабикян от ”Изправи се! Мутри вън! ” във видео от фейсбук страницата на ”Отровното трио ”, съобщи.

" Сълзливата поза на хората на Бойко Борисов стигна до там, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи, който беше освободен, да каже през днешния ден, че „ знае доста неща, само че няма да ги каже “. Много е необичайно, когато чиновник на реда съобщи такова нещо. Правосъдието би трябвало да се заинтересува от тези негови познания. Все отново даже като елементарен жител може да се окаже от изгода, тъй като самичък сподели, че „ знае доста неща “, съобщи Бабикян.

Според него позата на жертва е обичана най-много на Бойко Борисов и неговите подчинени към този момент са се научили да я играят.

Той разяснява, че е обикновено в една цивилизована страна е разумно хората, на които се няма доверие, да бъдат заменени с такива, на които настоящият кабинет има доверие.

" Доверието от дълго време е изхвърчало от изпълнителната власт - някой да се чуди за какво има смяна на фрагменти най-малкото е неуместно ", безапелационен е Арман Бабикян.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР