Кадър: Алфа ТВПротестиращите изразяват своето недоволство за 140-а поредна вечер.

...
Кадър: Алфа ТВПротестиращите изразяват своето недоволство за 140-а поредна вечер.
Коментари Харесай

Протестиращите изразяват своето недоволство за 140-а поредна вечер

Кадър: Алфа ТВ

Протестиращите показват своето неодобрение за 140-а поредна вечер. Те се събраха и пред Съдебната палата в София. Основното им искане е оставката на основния прокурор Иван Гешев и на Висшия правосъден съвет. Освен това, протестиращите упорстват прокуратурата да проверява по какъв начин се стигна до ситуацията, в което се намира опазването на здравето през днешния ден, оповестява Българска национална телевизия.

Основен уредник на митинга е " Правосъдие на всеки ", от където приканиха присъстващите да съблюдават противоепидемичните ограничения. Протестиращите разясниха и отхвърлянето на свикването на Велико национално заседание за нова Конституция. Според тях това се е случило, тъй като нова Конституция към този момент не е потребност на ръководещите, защото те " към този момент си имат локдаун ".

От трибуната прочетоха приветствен адрес от музиканти от група ФСБ, с който поддържат самодейността на правораздаване за всеки за правосъдна промяна.

По-късно митингът на " Правосъдие за всеки " се сля с този пред Министерския съвет. Полицаите там не позволиха протестиращите да шестват по бул. " Дондуков ". Демонстрантите се отхвърлиха от желанието си и се насочиха на шествие по бул. " Цар Освободител ".

Протестиращите желаеха да минат през градинката пред Народно събрание. Полицията още веднъж не ги позволи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР