Кадър АКФ, Осемте ДжуджетаКристиян Христов на 24 години е боксьор

...
Кадър АКФ, Осемте ДжуджетаКристиян Христов на 24 години е боксьор
Коментари Харесай

Осемте Джуджета 4: Как се краде бизнес за милиони с помощта на МВР и прокуратурата

Кадър АКФ, " Осемте Джуджета "

Кристиян Христов на 24 години е боксьор и невписан притежател на асансьорните фабрики Изамет в София и Дупница. Младият Кристиян е фактическият шеф на заводите с помощта на Делта Гард и забележима защита на полицията в Дупница.

Четвърта и последна част на “Осемте джуджета ”. На прокурорското “вълшебно чердже ” на Петьо Еврото се появява и един автограф на Главен прокурор. И един млад боксьор с ползи в асансьорния бизнес, на който профилираната прокуратура интензивно оказва помощ.

Ден след срещата на притежателя на асансьорните фабрики " Изамет " Илия Златанов с някогашния началник на Столичното разследване Петьо Петров, прочут с прякора си Петьо Еврото, на 27 юли 2019 година тогавашният основен прокурор Сотир Цацаров разпорежда на Националната следствена работа следствие на всички налични преписки по предходни тъжби на Илия Златанов, написа Дневник.

Това разкрива четвъртата част на проверяващата поредност " Осемте джуджета " на " Антикорупционния фонд ". Подписът на Цацаров се вижда от правосъден протокол от съвещание на профилирания углавен съд (СпНС)

По тези преписки две години обратно не е имало никакво придвижване всъщност. Две седмици след срещата на Златанов и Петров профилираната прокуратура организира акция и задържа сина на Илия Златанов - Явор, с който той има спор за компанията, и още няколко души. Намесата на основен прокурор по такива преписки е извънредно рядка.

От държавното обвиняване не дават отговор на поставените от " Антикорупционен фонд " въпроси и молят към прокуратурата да разгласява всички прокурорски актове по това наказателно дело.

Сотир Цацаров оглави антикорупционната комисия през декември 2019 година. През 2015 година против Петьо Петров имаше предложение за дисциплинарно произвеждане, което обаче тогавашният 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР