кадър:7/9 ТВОще преди парламентарните избори Слави Трифонов обяви, че не

...
кадър:7/9 ТВОще преди парламентарните избори Слави Трифонов обяви, че не
Коментари Харесай

Иво Сиромахов пренебрегна заръката на Слави, че 7/8 ТВ няма да е трибуна на партията: „ГЕРБ, БСП и ДПС са трите партии на корупцията”

кадър:7/9 ТВ

Още преди парламентарните избори Слави Трифонов разгласи, че не желае 7/8 да се трансформира в партийна телевизия. Това водещият изрази в изявление, в отговор и на въпроси на феновете дни преди изборите.

Ето обаче по какъв начин стартира предаването " Вечерното шоу на Слави Трифонов " с водещ Иво Сиромахов довечера:

Иво Сиромахов:

" Днес трите партии на корупцията – Герб, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, отхвърлиха дневния ред на националното заседание. А той включваше значими тематики като: промени на изборния кодекс, инспекции на всички обстоятелства и условия свързани с парк „ Росенец ”, инспекция на всички обстоятелства и условия свързани с потреблението на сълзотворен газ и принуждение на полицията през миналата година.



По тези 3 точки, трите партии на корупцията ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, пожелаха да не бъдат обсъждани в Народното събрание. А за какво ли? Защото сговорна тайфа, в пандиз не влиза. Някой към този момент оприличиха ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи на триглава ламя, само че аз мисля, че това е по-скоро една едноглава ламя с три тулум.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР