Кадър 7/8 твВодещият на предаването Панорама по БНТ гостува във

...
Кадър 7/8 твВодещият на предаването Панорама по БНТ гостува във
Коментари Харесай

Бойко Василев от Панорама: България най-много помогна на това, което се нарича Северна Македония до сега

Кадър 7/8 тв

Водещият на предаването " Панорама " по Българска национална телевизия гостува във вечерното шоу на Слави Трифонов с коментар по тематиката " Северна Македония ":

" Стана ми тъжно за младежите, наказани по скопските процеси, те са последното потомство, което се пробва да отбрани българщината в Македония и заплаща за това доста грубо.

Ние би трябвало да забележим пред какво са изправени Гърците и пред какво сме изправени ние. Не мисля, че гърците или българите водят недостойна политика. Но ситуацията на България по отношение на Северна Македония е доста по-тежко, в сравнение с това на Гърция. Гърция се разправяше 25 години за нещо, което се е случило преди 2 500 години. 

България обаче стои пред свършени обстоятелства, които засягат освен българската история, а ориста на България през днешния ден. В България живеят повече македонци, в сравнение с българи в Северна Македония. 

Готовността на елита на Северна Македония да отстъпи по отношение на България беше нулев. Разбраха, че България може да отстъпи, тъй като същинската майка споделя: оставете детето, единствено да не се дели. Те разчитат че България би направила жест към тях от обич към тях. България най-вече оказа помощ на това, което се назовава Северна Македония до в този момент. Те знаят, че България постоянно дава, дава, дава. ", разяснява гостът в студиото.   
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР