кадър: 7/8 твЛидерът на Има такъв народ Слави Трифонов за

...
кадър: 7/8 твЛидерът на Има такъв народ Слави Трифонов за
Коментари Харесай

Трифонов критикува социолози и политолози: ГЕРБ даже не ги видяхме на балотажа в Благоевград

кадър: 7/8 тв

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов за следващ път упрекна социолозите и политолозите за неправилните им прогнози. Този път той съобщи, че те не са съумели да познаят какъв ще е резултата при мажоритарент избор.

" Преди и след националния референдум от 6 ноември 2016 година всякакви социолози, политолози и всичколози обясняваха по какъв начин мажоритарната система в два тура ще бетонира ГЕРБ. Обясняваха и по какъв начин при мажоритарната система изборите ще бъдат печелени от ценкочоковци. Е, в Благоевград имаше мажоритарни избори в два тура, които по този начин бетонираха ГЕРБ, че дори не ги видяхме на балотажа ", това написа Трифонов във Facebook.

" Не видях и благоевградчани да са избрали някой като Ценко Чоков, който прави отвличания и пребива хора. Напротив, благоевградчани избраха за кмет един заслужен юрист – Илко Стоянов, повдигнат от политическа партия без мощни структури, учредена единствено преди една година ", добавя той. Трифоонов е безапелационен, че хората просто не се интересуват от проучванията, изследванията и анализите на експертите.

" И по този начин жителите на този прелестен български град на процедура потвърдиха, че грам не ги интересуват прогнозите на социолозите, политолозите и всичколозите ", приключва той коментара си за локалния избор в Благоевград. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР