кадър: 7/8 ТВКамен Воденичаров откри Вечерното шоу на Слави Трифонов

...
кадър: 7/8 ТВКамен Воденичаров откри Вечерното шоу на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Камен Воденичаров: „Чудя се, дали Слави Трифонов не си е взел отпуск до септември”

кадър: 7/8 ТВ

Камен Воденичаров откри „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ” по този начин:

За поредна вечер виждате мен, на мястото водещия и стартирам искрено да се чудя, дали титулярният водещ – Слави Трифонов, а и другия водещ – Иво Сиромахов, да не са някакви шефове на ДАНС и да не са си взели отмора до септември.

Защото през вчерашния ден, служебният вътрешен министър Бойко Рашков разкри, че шефовете на ДАНС и разузнаването са си пуснали отпуск до 6 септември! Представяте ли си?! На процедура, българските сили за сигурност са без управление. Аз се разрових в този случай и получих вътрешна информация от Вътрешното министерство. Те ми описаха следната история:

Бойко Рашков дълго време търсел, къде почиват шефовете на службите за сигурност. Така схванал, че изразът „ гърбът ни е на буци ”, не значи, че са се схванали, а че Бойко Борисов ги пази. Накрая Рашков ги намерил, събрал ги дружно и ги попитал: ‘Защо не сте на работа, какво вършиме? ”. Те дали отговор: „ Грижим се за сигурността ”. Министърът се учудил::Коя сигурност ”.

Разузнавачите дали отговор: „ Как коя?! Нашата лична! ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР