кадър: 7/8 ТВЕто как започна днес прогнозата по 7/8 Иван

...
кадър: 7/8 ТВЕто как започна днес прогнозата по 7/8 Иван
Коментари Харесай

Иван Атанасов по 7/8 ТВ: „Ще ви кажа нещо стряскащо! Никой не може да ме спре да кажа истината”

кадър: 7/8 ТВ

Ето по какъв начин стартира през днешния ден прогнозата по 7/8 Иван Атанасов – Ванката. „ Ще ви кажа нещо стряскащо, не то не е прогнозата за времето. България слезе с още 1 позиция и към този момент заема 112 място в класацията на „ Репортери без граници ” по независимост на медиите.

Ние метеоролозите потвърждаваме ежедневно, че сме по-свободни от публицистите! Ето, никой не може да ме спре да кажа истината! А тя е следната: „ През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно.Слаб вятър ще духа в североизточните региони ”. Минималните температури ще са сред два и 7 градуса. Облачността ще е най-вече междинна и висока. Ще е съвсем без превалявания, с температури до 22 градуса.

След като първоначално приказвах за свободата на словото, в този момент ще ви сподели, за една гениална концепция, която ме споходи. Решил съм да стана първия проверяващ метеоролог. Една от задачите ми е да схвана за какво над някои офшорни зони, времето е много по-топло, в сравнение с в Европа ”, приключи Ванката.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР