Кадър: 7/8 ТВДоц. Атанас Мангъров обяви, че ще си направи

...
Кадър: 7/8 ТВДоц. Атанас Мангъров обяви, че ще си направи
Коментари Харесай

Мангъров обеща да си направи тест, за да не кара 14-дневна карантина

Кадър: 7/8 ТВ

Доц. Атанас Мангъров разгласи, че ще си направи тест за Ковид, така катоа в противоположен случай би трябвало да кара наложителната 14-дневна карантина. Той гостува преди седмица в предаването " Денят с Георги Любенов ", като водещият в Българска национална телевизия разгласи, че е позитивен за Ковид. Така Мангъров е контактен и от РЗИ в София го натиснаха по общо наставление да си направи тест.

Затова медикът въпреки всичко е склонил да се тества. Но е изискал здравните управляващи да платят за PCR-a му. 

„ При отвод от проучване, лицето предстои на 14 дневна карантина “, прецизират от столичната районна здравна ревизия.

Пред в. " Сега “ доцент Мангъров съобщи, че няма никакво наставление от СРЗИ, само че ще си направи тест в околните дни, с цел да успокои „ почитаемата аудитория “.

Той още веднъж повтори, че инкубационният интервал за този вирус е 2 седмици и в този момент към момента е рано да се изследва. По думите му тези, които са били в контакт с Георги Любенов и към този момент са се тествали, не могат да са изцяло спокойни, тъй като би трябвало да мине задоволително време от контакта им с него. Затова и, в случай че желаят, би трябвало да се тестват наново.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР