Кадър: 7/8 ТвОбластният председател на АБВ в Пазарджик Атанас Шопов

...
Кадър: 7/8 ТвОбластният председател на АБВ в Пазарджик Атанас Шопов
Коментари Харесай

Областен управител на АБВ напуска партията заради позицияна на Първанов срещу Мангъров

Кадър: " 7/8 Тв "

Областният ръководител на АБВ в Пазарджик Атанас Шопов напусна партията в символ на противоречие с дейностите на националното управление, оповестява Българска национална телевизия.

Във Facebook страницата си Шопов изясни, че не приема политика, учредена на непоследователност и безпринципност. Решението му е осъзнато след бездънен разбор на процесите в АБВ.

Капката, съгласно него е последното изказване на Георги Първанов против доцент Атанас Мангъров за лидер на партийната листа.

Напускам поста Областен ръководител на Политическа партия АБВ, както и участието си в партията със смесени усеща. Не одобрявам и не разбирам позицията на основателя на партия АБВ против номинацията на един заслужен човек – доцент, доктор, инфекционист, отпред на листите на партията. Както не одобрявам и всевъзможни решения, съответстващи на политика на непоследователност или безпринципност. Но съм признателен за честността и доброжелателността на всички Вас, другари и съидейници, при взаимната ни работа, както и за силата и решимостта, която постоянно проявявате, написа Атанас Шопов.

Според членове на партията, АБВ е трябвало да се яви на идните избори в коалиция с други близки по хрумвания партии, а по този начин преднамерено се слага в изолираност.

Предстои избор на нов регионален ръководител на АБВ - Пазарджик. Намерение за овакантяване обявиха и от общинската конструкция на партията.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР