Кадър 24 часаОкръжният съд в Бургас го остави под домашен

...
Кадър 24 часаОкръжният съд в Бургас го остави под домашен
Коментари Харесай

Прокуратурата: Ще повдигнем нови обвинения за блудство на директора Радев! Той: Всичко е скалъпено!

Кадър 24 часа

Окръжният съд в Бургас го остави под домакински арест, той твърди, че всичко е скалъпено

" Извършени са нови дейности по следствието, които изрично поддържат обвиняването. Не единствено възпитаници, само че и в учебното заведение са знаели за дейностите на шефа Радев. Разпитани са учители, които са удостоверили тези обстоятелства. Те са били наясно от предходната година. Става въпрос за деца, които при проблеми се обръщат към най-близките си  -  родителите  и учителите си. Родителите, както и учителите  са неглежирила въпроса. Едва в този момент след задържането на Радев са имали храброст да го заявят. Всички очевидци имат директна взаимозависимост от Радев - вътре в самото учебно заведение и фамилиите, от които са децата. Те се опасяват от него ", съобщи представителят на районната прокуратура в Бургас Христо Колев, заяви 24 часа.

``
реклама

Така той стимулира митинга на прокуратурата против домашния арест на 58-годишния Христо Радев. Въпреки настояването на държавното обвиняване учебният шеф да бъде върнат зад решетките, окръжният съд удостовери към този момент наложената му мярката и Радев се връща в дома си в Ново Паничарево. 

Срещу него до дни най-вероятно ще бъдат повдигнати още обвинявания за други девойки, с които е блудствал, обявиха от прокуратурата, само че не прецизираха за какъв брой деца става дума.

В съда през днешния ден стана ясно, че са разпитани нови трима очевидци по делото - две учителки /една някогашна и една настояща/ от ОУ " Хр.Ботев ", на който Радев бе шеф и момиче на име Гинка. То също твърдяло, че шефът му протегнал ръка преди към година.

" Ромите се държат, по тази причина очевидците против мен стават повече. Всичко това е нагласено. Живея от 25 година в селото, никой не се опасява от мен. Напротив, постоянно съм бил посредник при пораждане на спор. А децата с нищо не зависят от мен, зависят от учителите си, които им пишат оценките.

Пари на никого аз не съм предложил, само че бащата на Радостина /момичето, за което е упрекнат шефа - б.р./ персонално ми сподели: " Аз имам 10 000 лева, ще те осъдя ", брани се шефа Радев. 

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР