Качването на борда на полет може да бъде стресиращо, тъй

...
Качването на борда на полет може да бъде стресиращо, тъй
Коментари Харесай

Правилата на авиокомпанията за качване на борда на самолет означават, че семейството и приятелите могат да се разделят

Качването на борда на полет може да бъде стресиращо, защото се движите по дълги опашки, лудото бързане да поставите чантите си в горните шкафчета и се пробвате да се настаните в къс период, с цел да може самолетът да излети в точния момент.

Тези скъпи няколко минути могат да създадат всичко друго за самолетните компании, тъй че не е изненада, че фирмите постоянно се пробват да намерят способи да създадат процеса по-ефективен. Една такава компания е United Airlines, която има необикновен развой на качване на борда; делене на фамилията и другари, резервирани в икономична.

Това е по този начин, тъй като самолетната компания качва пасажерите въз основа на техните места; първо се качват местата до прозорците и редовете до изхода, по-късно тези със междинни места и най-после тези със места до пътеката. (Пътниците от първа класа и премиум към този момент ще са се качили, схваща се).

Така че не се притеснявайте; се съберете още веднъж с вашите спътници, просто ще бъдете разграничени за няколко минути. След това, ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР