Качественият смартфон ще даде възможност любителите на най-иновативните игри да

...
Качественият смартфон ще даде възможност любителите на най-иновативните игри да
Коментари Харесай

Експерти обявиха най-добрите смартфони за игри през месец Април

Качественият смарт телефон ще даде опция феновете на най-иновативните игри да се насладят на най-новите технологии и невероятна графика, която разработчиците са основали. Експерти сформираха лист с най-хубавите модели телефони, които ще държат своите топ-позиции чак до 2020 година.

В разбора, специалистите са се управлявали от такива индикатори, като общи настройки, продуктивност на телефона, размер на екрана, потенциала на батерията и поддръжка на VR. Победител стана най-новият модел смарт телефон на Apple iPhone X, който се отличава с мощната си батерия и неповторим екран.

На второ място в класацията се подрежда iPhone 8 Plus, с помощта на положителните си характерности на екрана и параметри като за телефон. На трето място се оказа смарт телефонът на корейската компания Samsung Galaxy S9 дружно с S9 Plus. Експертите са похвалили екраните на тези модели, които са най-хубавите измежду останалите телефони на компанията. Освен това, те са обърнали внимание и на положителния процесор и графиката на устройствата.

В листата на подобаващите за игри телефони също са влезнали Гугъл Pixel 2 XL, Sony Xperia XZ2, Razer Phone и Moto Z2 Force.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР