Кабинковият лифт в Банско ще работи в дните около студентския

...
Кабинковият лифт в Банско ще работи в дните около студентския
Коментари Харесай

Банско се готви за официален старт на ски сезона, пускат кабинковия лифт още за студентския празник

Кабинковият въжен превоз в Банско ще работи в дните към студентския празник, оповестиха от компанията концесионер на ски зоната " Юлен “ АД. 

След като в Пирин планина температурата падна под нула градуса по Целзий, машините за софтуерен сняг към този момент работят, а прогнозите сочат и за нови снеговалежи, допълват от компанията концесионер. Оттам показват, че в дните 8, 9 и 10 декември кабинковият въжен превоз ще работи. 

Официалният старт на зимния сезон в курорта ще бъде даден на 17 декември с богата стратегия на пистите и в планинския град. Началото ще бъде сложено на Бъндеришка поляна още от утринните часове с игрите " Влез в тима на първенеца “ и " Ловци на съкровища “. От 12 часа е всеобщо втурване на ски звездите и децата от ски учебно заведение " Юлен “, след което стартира концерт на 100 кила и гайдари. 

Програмата за формалното разкриване на сезона ще продължи от 17:30 часа на площад " Никола Вапцаров “ в Банско с кулинарно показване и дегустация на обичайни ястия, събрани в " Уникално Банско “. Официалното разкриване с посетители и ски митове е от 18 часа, на което се чака олимпийската и международна шампионка по ски Мария Рийш. 

Стартът на сезона ще бъде съпроводен и с музика- с фолклорен театър на отбор " Чинари “, и огнено шоу.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР