Кабинетът ще гласува избора на нов вид изтребители за армията

...
Кабинетът ще гласува избора на нов вид изтребители за армията
Коментари Харесай

Кабинетът решава за избора на изтребителите

Кабинетът ще гласоподава избора на нов тип изтребители за армията ни на днешното си постоянно съвещание.
 Изборът на F-16 е най-прекият път за унищожаване на зависимостта от Русия, считат от Атлантическия съвет  Швеция разочарована и разтревожена след българския избор на F-16
В края на декември 2018 г.в Министерския съвет бе импортиран отчетът на работната група по избора на новите бойни самолети. В най-високо е оценено предлагането за американските F-16. Работната група предлага парламентът да разпореди на държавното управление да стартира договаряния със Съединени американски щати за пазаруването на изтребителите.

На днешното съвещание на държавното управление се чака още министрите да гласуват отлагането с шест месеца на измененията в закона за горивата, с които се вкарват ограничавания за търговците. Тези промени трябваше да влязат в действие от 28 януари 2019 година Предложението ще бъде импортирано от министъра на стопанската система два дни след поръчката на търговци и превозвачи на горива за митинги с " жълти жилетки " в цялата страна и затваряне на граници.

Кабинетът ще одобри и национална стратегия за имунизиране против грип, която планува безвъзмездни ваксини за хората над 65-годишна възраст през идващите четири години. 

Правителството ще утвърди и стратегия за отбрана от домашното принуждение. В нея е заложено тази година да бъдат извършени взаимни образования на служители на реда, военни и лекари за различаване на признаците за принуждение и експанзия, да бъде изработен разбор на построените спешни центрове за жертви на насилие и при нужда да се разкрият нови.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР