Кабинетът Петков остави на служебното правителство всички предпоставки газова криза

...
Кабинетът Петков остави на служебното правителство всички предпоставки газова криза
Коментари Харесай

Ракшиев, ПП: Кабинетът Петков се погрижи газова криза през зимата да няма

Кабинетът " Петков " остави на служебното държавно управление всички предпоставки газова рецесия през зимата да няма. Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS Александър Ракшиев от " Продължаваме Промяната ".

По думите му е останало да се извървят единствено административни стъпки по обезпечаване на полутечен газ, а по този начин ще стане ясно, че може да се оправим без взаимозависимост от " Газпром ". " Газопроводът с Гърция е изцяло построен и по него тече газ. За да стане азерският газ по-евтин от съветския, интерконекторът би трябвало да получи акт 16. В бъдеще можем да влезем в договаряния с " Газпром " единствено като страна с обезпечени различни доставки ", счита той.

Според него Политическа партия не е против съветския газ, а против зависимостта от него. " Вярвам на Асен Василев когато споделя, че не получаваме съветски газ. Няма медиатори, а единствено търговци. По тази логичност " Газпромекспорт " също е тип медиатор, защото посредством него сме го вземали газ преди ", съобщи Ракшиев.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР