Кабинетът отпуска по 1512 лева, пострадали от ураганен вятър. Парите

...
Кабинетът отпуска по 1512 лева, пострадали от ураганен вятър. Парите
Коментари Харесай

Кабинетът отпуска по 1512 лева, пострадали от ураганен вятър

Кабинетът отпуска по 1512 лв., потърпевши от ураганен вятър. Парите са предназначени на 450 семейства в областите Смолян, Силистра, Разград, Търговище, Шумен и Варна, които пострадаха от ураганния вятър и мощния дъжд на 4 ноември тази година, съобщи министър председателят Николай Денков преди началото на днешното държавно съвещание.

Днешното решение се взема единствено 12 дни, откакто се случи това злополучие, с цел да могат хората оптимално бързо да се възползват от тази поддръжка, означи Денков.

" Правителството работи редовно и настойчиво за възстановяване на живота на хората и на бизнес средата в България. Програмата „ Достъпно за вас “ е реалност от през вчерашния ден и провокира подобаващ интерес както от хората, по този начин и от комерсиалните вериги в страната ", сподели още министър-председателят.

Денков акцентира, че с друго свое решение от през днешния ден държавното управление ще дефинира мястото на националния STEM център в „ София Тех Парк “, наоколо до разположения там суперкомпютър, с цел да може учителите и учениците да се възползват оптимално от иновационната среда.

" Това е методът, по който ние отговаряме на нестабилната политическа среда в България ", означи още Николай Денков, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР