Кабинетът на министър-председателя не пое отговорност за действията си и

...
Кабинетът на министър-председателя не пое отговорност за действията си и
Коментари Харесай

Радев: Кабинетът Петков не пое отговорност за действията си за РСМ

Кабинетът на министър-председателя не пое отговорност за дейностите си и не остави задоволително време, тъй че институциите и обществото да се срещнат с проблема за Северна Македония.

Това съобщи пред публицисти от авиобаза "Граф Игнатиево " президентът Румен Радев.



"Що се касае до културно-историческото завещание, учебници, езикът на омразата, които се пазят точно в този двустранен протокол, през вчерашния ден народните представители гласоподаваха "празен чек " за нещо, с което мнозина от тях по този начин и не съумяха да се срещнат ", уточни Радев, представен от

"Що се касае до културно-историческото завещание, учебници, езикът на омразата, които се пазят точно в този двустранен протокол, през вчерашния ден народните представители гласоподаваха "празен чек " за нещо, с което мнозина от тях по този начин и не съумяха да се срещнат ", уточни Радев.

Въз връзка с Консултативният съвет на национална сигурност (КСНС) и разсекретяването му по проблема с РСМ президентът съобщи: "Това е закрито съвещание. Аз държа всеки участник да има свободата да отстоява своите позиции. В тези 5 часа на съвета изрично настоявах македонските българи да се впишат в Конституцията и това да бъде наложително изискване за начало на договарянията за присъединение на Северна Македония към Европейски Съюз ".

Очаквайте детайлности.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР