Кабинетът Денков - Габриел е без разумна политическа алтернатива, заявяваме

...
Кабинетът Денков - Габриел е без разумна политическа алтернатива, заявяваме
Коментари Харесай

ДСБ потвърди подкрепа за кабинета „Денков-Габриел“, тъй като няма разумна алтернатива

Кабинетът " Денков - Габриел " е без рационална политическа опция, заявяваме трайна поддръжка за ръководството. Това записа в декларация Изпълнителният съвет на ДСБ.

Начело на партията е депутатът Атанас Атанасов. Тя е част от ръководещата коалиция на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “.

" Претенциите за въздействие на Движение за права и свободи върху болшинството и политиката на кабинета " Денков - Габриел " се дължат напълно на сделката сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, изключително забележима и на локалните избори ", се споделя в декларацията на ДСБ.

Националното управление на ДСБ ще " стартира неотложно договаряния с партиите от ръководещата коалиция " Продължаваме промяната " и " Да, България ", с цел да уточнят съдружния формат на явяване на изборите за Европейски парламент, както за образуване на транспарантен развой по номинация и нареждане на общите листи "

В декларацията на ДСБ се акцентира значимостта на идващите избори за членове на Европейския парламент за сполучливото икономическо развиване на България и потребността от нов модел на интензивно присъединяване на България във образуване на политиката на Европейски Съюз.

Според ДСБ съществува риск от преобразяване на изборите за членове на Екологичен потенциал в „ пропагандна акция против участието на България в Европейски Съюз, “ написа още в декларацията на партията.

Партията удостоверява начертания проект пред държавното управление и след ротацията в кабинета Денков-Габриел да се продължи политиката на твърда поддръжка на сегашните цели на държавното управление.

Преди ден групировката на Христо Иванов „ Да, България “ също удостовери поддръжката си за кабинета „ Денков “, както и присъединяване си в обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България “.

Своеобразна поддръжка за съществуването на държавното управление декларарира и

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР