Кабинетът “Денков – Габриел е временен. Той ще бъде свален

...
Кабинетът “Денков – Габриел е временен. Той ще бъде свален
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Въпросът не е дали ще падне правителството, а кога

Кабинетът “Денков – Габриел ” е краткотраен. Той ще бъде свален от власт. Въпросът не е дали, а по кое време. Това съобщи пред публицисти водачът на партия “Възраждане ” Костадин Костадинов, който беше на посещаване в Стара Загора.

 „ Това държавно управление е краткотрайно, то ще падне напълно скоро и въпросът не е дали, а по кое време. Хората, които сега стачкуват, не стачкуват единствено за своите работни места, те стачкуват за запазването на българската енергийна самостоятелност “, сподели още той и съобщи, че „ сега, в който ние премахнем българските въглища, България ще отреже клона, на който стои “. От страна, която е енергийно самостоятелна и експортьор, ще се превърнем в енергийно подвластен вносител на доста по-скъп ток извън, уточни Костадинов. Оцеляването на тецовете и мините не е единствено идея на Стара Загора, а е идея на всеки един българин без значение къде живее в България, добави той.

Костадинов съобщи, че задачата на “Възраждане ” на тези избори е да стане втора политическа мощ

„ Това ще се случи след по-малко от две седмици и когато това се случи за нас ще бъде още по-лесно да предизвикаме предварителни парламентарни избори и да ги спечелим “, съобщи още водачът на партията.

 Украйна Снимка:БГНЕС/ EPA/SERGEY DOLZHENKO

Лидерът на „ Възраждане “ съобщи, че „ желанието на Америка да вкара България в спора в Украйна става все по-голямо, тъй като Украйна търпи пагубни загуби на фронта.

Костадинов съобщи, че България няма право да се меси във войната в Израел.

„ В Близкия изток има спор, който трае повече от 80 години и в този спор няма отговорни и няма почтени, тъй като всички са еднообразно отговорни и всички са еднообразно почтени “, счита още той.

Костадинов добави, че признатата в петък от Народното събрание декларация в поддръжка на Израел „ не е писана в България “. Той изясни, че това е и повода депутатите от “Възраждане ” да не са взели присъединяване в приемането на документа.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР