Кабинетът да не се чудят как да си свали гащите

...
Кабинетът да не се чудят как да си свали гащите
Коментари Харесай

Каракачанов: Новото правителство дава заден ход за РСМ

Кабинетът да не се чудят по какъв начин да си смъкна гащите пред Скопие, връзките не са в това да има самолетни полети, сподели той
„ Правата на нашите сънародници в РСМ ще бъдат обезпечени, когато България стартира да води поредна политика. Настоящият кабинет дава заден ход “, съобщи пред БГНЕС Красимир Каракачанов, който участва на панихида, проведена от Вътрешна македонска революционна организация, в памет на убитите наши сънародници в „ Кървавата Коледа “ от 6 януари 1945 година.

Новото държавно управление отстъпва от българската идея.

„ Днес отдаваме респект към хиляди хора, които бяха избити, подсказваме на актуалните ръководещи, които се чудят по какъв начин да смъкват гащите пред Скопие, че връзките ни с РСМ не се дефинират от това дали ще има аероплан сред столиците ни, а се състоят в това тази страна да промени своята българофобска политика “, безапелационен бе Каракачанов.

„ Липсва обикновена просветеност. Когато не си способен по нещо, а се изказваш, това е резултатът. 30 години напред обратно. Ние сме единствената страна, която чака някой различен да взима решенията вместо нея “, акцентира Каракачанов.

РСМ е единствената страна, където да си българин е закононарушение , сподели от своя страна евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

„ Самият пиедестал на политически македонизъм е антибългарски. Върхушката в РСМ ще продължи да се държи на българофобските основи, тъй като без тях тя ще престане да съществува “, безапелационен е евродепутатът. „ Това е единствената страна в Европа, където след колапса на диктатурите продължава да има жители, които са лишени от права. Това е позорно закононарушение. Македонските българи не престават да са втора употреба хора в Македония. Става дума за българското национално достолепие, а то не се продава “, съобщи Джамбазки.

Политическата уместност настава в България с идването на новото държавно управление. „ Половината кабинет е от Неправителствени организации бранша, всичките НПО-та са свързани с Джордж Сорос. В идващите няколко месеца ще забележим стотици инициативи, които ще са свързани с тази посока “, сподели Джамбазки.

Той прикани за спокойно събиране на жители пред Президентството по време на КСНС за отстояване на позицията на България за районен съд Македония в Европейски Съюз.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР