Каби Лейм е 22-годишен сенегалец, който живее в Италия. По

...
Каби Лейм е 22-годишен сенегалец, който живее в Италия. По
Коментари Харесай

Безсловесният комик, който става все по-богат и популярен

Каби Лейм е 22-годишен сенегалец , който живее в Италия. По време на първата вълна от COVID-19 губи работата си във фабрика и, както множеството от нас, се чуди по какъв начин да уплътнява времето, което прекарва у дома.

Тогава му хрумва концепцията да записва къси видеа за обществената мрежа TikTok, в които да демонстрира в действителност лесни решения на проблемите, които останалите инфлуенсъри сякаш се пробват да решат. Характерното за Каби е, че той не произнася нито дума във видеата си, само че с мимики и жестове споделя повече от задоволително.

Сега безсловесният комедиант Каби Лейм публично стана най-следената звезда на TikTok на планетата.
 Khaby Lame, Каби Лейм, ТikTok и по какъв начин се става милионер, без да кажеш нито дума
Да станеш милионер, без да кажеш нито дума

В TikTok всичко е допустимо

22-годишният сенегалец доближи 142.5 милиона почитатели , детронирайки северноамериканеца Чарли Д`Амелио , който беше преди всичко от 2020 година

Публикувайки под името Khaby Lame в TikTok, сенегалецът се " промъкна " около Д`Амелио след многомесечна война на почитателите, оставайки го на второ място с 142.2 милиона почитатели , разясняват от Euro News.

" Ако желаете да се смеете, сте на вярното място ", гласи страницата на Каби Лейм в TikTok.
 Снимка 579096

Израснал в беднотия и в обществени жилища с родителите си, Каби твърди, че дължи всичко, което има, на корените си.

" Обществените жилища са място, на което дължа всичко ", споделя пред Olhar Digital предходната година. " Те ми дадоха обучение и ми разрешиха да обработвам доста връзки. "

Въпреки скромния си генезис, през двегодишната кариера на Лейм в обществената мрежа, той старателно се бори с доста положителни интернет звезди и инфлуенсъри, като съумява да си завоюва освен международна известност, само че и няколко милиона $. Не стопира да посещава блестящи събития и да подписва доходоносни покупко-продажби за спонсорство с известни марки, измежду които и Hugo Boss.
 Саманта Кристофорети, Международната галактическа станция и по какъв начин астронавтката е шлагер в TikTok
Астронавтката, която стана шлагер в TikTok

Саманта Кристофорети заслужава още повече внимание

По-голямата част от видеоклиповете на Лейм събират милиони гледания, като най-популярният има повече от 300 милиона в TikTok.

Според CA Knowledge чистата стойност на Каби Лейм за 2022 година е 13 милиона щатски $ , от които четири милиона идват от TikTok.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР