К уентин Тарантино отправи послание към родителите: Внимавайте как говорите

...
К уентин Тарантино отправи послание към родителите: Внимавайте как говорите
Коментари Харесай

Куентин Тарантино се заклел да не дава и стотинка на майка си

К уентин Тарантино насочи обръщение към родителите: Внимавайте по какъв начин говорите на децата си!

По време на диалог в подкаст, известният публицист и режисьор съобщи, че майка му се постарала да усложни пътя му до сполучливата кариера.

Тарантино съобщи, че майка му даже му споделила, че "малката му писателска кариера " е завършила.

"Тогава ѝ споделих: добре, госпожо, когато стана сполучлив публицист, няма да видиш и цент от триумфа ми. Няма да ти купя къща, няма да вървиш на почивки, няма да има кадилак за мама. Ще получиш нищо. Защото изрече това ".

Quentin Tarantino says he vowed to never give his mom a penny after she said “‘by the way, this little writing career?’ — with finger quotes — this little writing career you’re doing? That shit is fucking over!’”

“I helped her out of a jam with the IRS but no house! No Cadillac”
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm)
Куентин Тарантино добави, че се е придържал към думите си, с изключение на когато майка му е имала финансови проблеми с данъчните служби.

"Думите ви имат последици, когато се занимавате с децата си. Не забравяйте, че има наказания за саркастичния ви звук, когато говорите за нещата, които са значими за тях ", споделя холивудският режисьор.

Quentin Tarantino refuses to give a penny to his mom because of what she said to him at 12 years old. Take a look at what + has to say about this story on.
— BNC (@BNCNews)
Вероятно Тарантино се придържа към същите правила, до момента в който отглежда сина си Лео, с който го подари брачната половинка му - певицата Даниела Пик.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Обявявам конкурс за работодатели! Кандидатите да изпращат молба, история на компанията и фотоси на чиновниците си. Мотивационни писма, телеграми, персонални известия, sms-си и пратки до… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЛидерът на Има Такъв Народ показа видеоклип в обществените мрежиПрокуратурата му е повдигнала обвинениеТе ще включват и повече надзор от страна на малолетните " Това е техният парламентаризъм, само че не и нашият и в никакъв случай няма да бъде ", съобщи депутатът Виктория ВасилеваТъй като си знаем тежестта, споделяме, че сме подготвени да проявим диалогичност, съобщи водачът на БСППри дълготрайност на ремонтните действия ще бъдат обезпечени водоноскиВъпреки че са на особена респект в страната, големите животни постоянно са малтретираниТържеството се организира на площад " Възраждане " в ПлевенЕкипът направи 8-дневен тест на електрическия RS Q e-tron, с който през януари ще се пусне в конкуренцията за устойчивост.Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и още ще се повишиУвеличават се и дейните случаи. Ръст има и в болницитеКаква е причинатаА от октомври те ще бъдат и платениОгнената буря над Боровец се разрастваОткритието му е огромен късмет за археолозите Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР