К ралските особи винаги привличат вниманието, особено онези, които притежават

...
К ралските особи винаги привличат вниманието, особено онези, които притежават
Коментари Харесай

Най-красивите кралски особи в света

К ралските особи постоянно притеглят вниманието, изключително тези, които имат и неповторима хубост.

Вижте едни от най-великолепни принцове и принцеси, които също така, че са интелигентни, са надарени, услужливи и доста благородни имат сексапил и хубост в канала на.

Кралица Рания от Йордания

Тя се омъжва за крал Абдула II на 10 юни 1993г. и към този момент имат 4 деца. Известна е с присъединяване си в благотворителни и културни действия. Кралица Рания употребява всички онлайн обществени мрежи - YouTube, Фейсбук, Instagram и Twitter.

Даяна, принцеса на Уелс

Лейди Даяна Спенсър се омъжва за принц Чарлз през юли 1981г. и е майка на принцовете Уилям и Хари. Даяна е известна със своята благотворителни дела, както и със стила си. Тя е убита в автомобилна злополука в Париж на 31 август 1997г., само че към момента остава фешън икона и „ кралица в сърцата на хората “.



Престолонаследницата принцеса Мерия от Дания

Тя е брачна половинка на Фредерик, престолонаследник на Дания. Официалният им годеж и бракът бяха обект на огромно внимание от страна на медиите. Бракът им е определян като модерна приказка, в която нормално момиче среща своя принц. Мери е определена за дама на 2008г. от датско списание. Принцесата подари паричната си премия за щедрост.



Кронпринцеса Масако от Япония

Масако Овада за първи път се среща с Нарухито, престолонаследник на Япония, по време на образованието си в университета в Токио. Принцът незабавно бил покорен от нея, само че Масако отхвърля да се ожени за принца, тъй като това ще я принуди да се откаже от кариерата си в дипломацията и да ограничи свободата ѝ. Накрая тя приема третото му предложение за брак на 9 декември 1992г.

Принц Филипос на Гърция и Дания

Принц Филипос беше един от най-желаните ергени. Той е наследник на последния гръцки крал – Константин II и неговата брачна половинка Ана-Мария Датска. Миналата година той разгласи, че се е оженил за приятелката си Нина Настася Флор. Двамата са подписали на частна гала в Сент Мориц, Швейцария.

Принцеса Мадлен от Швеция

Принцеса Мадлен е омъжена за родения в Англия американски финансист Кристофър О'Нийл. Те имат 2 деца, щерка принцеса Леонора и наследник принц Никола. На 27 август 2017г. бе обявено, че чакат третото си дете през март 2018 година

Андреа Казираги

Андреа е най-голямото внуче на Рение III, принц на Монако и американската актриса Грейс Кели. През 2008 година "Форбс " го сложи на 10-то място в листата им "20-те най-горещи млади кралски особи ". Казираги владее свободно няколко езика. Той обича спорта, изключително ските, футбола, конна езда и водни спортове. Хобито му е да колекционира часовници Swatch.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Студентка влиза в кабинета на млад учител и разкопчава няколко копчета на блузата си: - Бих направила всичко, с цел да взема този изпит... - Всичко...… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНай-тежкото затруднение на ковид при децата е мултисистемният инфекциозен синдромЖената е прекарала няколко дни със признаци на ковид-19 у домаЕто кои са теСчитам, че съразмерно разделяне на имунизациите на глава на популацията е най-справедливият метод, разяснява премиерътБългарският туристически сезон ще бъде открит от 1 май, заяви Марияна НиколоваКакво се споделя в позиция на компаниятаЕдин от най-популярните боксьори в историята Марвин Хаглър е умрял на 66-годишна възрастИнцидентът се разиграва на столична улицаТя уточни, че обстановката в София остава тревожнаПремиерът Бойко Борисов означи празника Сирни заговезни с пост в профила си във ФейсбукНово изследване разкрива любопитни детайлности за бъдещия конфликт сред Млечния път и АндромедаБърз и елементарен метод да използваме вградената функцияЕвропейската комисия разгласи, че дозите се разпределят пропорционалноСпоред туроператорите карантинирането обрича планувани и предплатени пътуванияТе имат доста необикновени симптомиЕвгения Дж
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР