К-поп звездата Мунбин почина на 25-годишна възраст, съобщи звукозаписната му

...
К-поп звездата Мунбин почина на 25-годишна възраст, съобщи звукозаписната му
Коментари Харесай

Намерен е мъртъв К-поп звездата Мунбин

К-поп звездата Мунбин умря на 25-годишна възраст, заяви звукозаписната му компания.

Той беше открит неприветлив от мениджъра си в жилището си в Сеул в сряда вечерта, оповестиха южнокорейските медии, представени от полицията.

„ Изглежда, че той е протегнал ръка на живота си, само че се прави аутопсия, с цел да се откри точната причина за гибелта “, сподели полицията.

Мунбин " ненадейно напусна нашия свят и стана звезда в небето ", сподели трибют от неговия лейбъл Fantiago.

Той е работил като артист и модел, преди да се причисли към известната момчешка група Astro през 2016 година на 18-годишна възраст.

С кариера, която обгръща целия му живот, Мунбин е в рядка група от K-pop звезди. Въпреки че неговата интернационална прелест не е на равнището на BTS или Blackpink, той е извънредно известен вкъщи, сподели Роб Шварц, сътрудник за Азия на списание Billboard, пред BBC.

Той добави, че K-pop идолите са подложени на мощен напън от почитателите в обществените медии да наподобяват и звучат съвършено, до момента в който звукозаписните продуценти изискват те да бълват шлагер след шлагер.

„ Лудост е по какъв начин държат тези момчета под микроскоп “, сподели той. „ Със сигурност звездите на Запад могат повече или по-малко да пазят в загадка с кого излизат. В света на K-pop е невероятно да се пази загадка. Всеки път, когато вдигнат крайник, се изписват хиляди редове за това. “

Той също по този начин означи, че Мунбин е бил в пауза през 2019-2020 година, базирайки се на здравословното му положение. „ К-поп артистите в действителност нямат живот отвън ролята на поп звезда. Те стартират да упражняват от доста ранна възраст. Те не вървят на учебно заведение и не намират постоянни другари. Наистина им е мъчно да видят живота отвън К -поп свят ", сподели той.

От 2020 година Moonbin свири с различен член на Astro Sanha в дуо. Moonbin & Sanha бяха по средата на международно турне и последното им осъществяване беше в Банкок на 8 април.

Лейбълът Fantiago сподели, че всички членове на Astro се връщат в Сеул в четвъртък, с цел да се съберат за събуждането на Moonbin. Изявлението на лейбъла също прикани хората да се „ въздържат от спекулативни и злонамерени отчети “, тъй че фамилията на Moonbin да може да отдаде почитта си на мира.

Сестрата на Moobin Moon Sua също е K-pop певица, част от момичешката група Billlie. Братята и сестрите преди този момент са говорили в обществени изявленията за зависимостта си един от различен.

Южна Корея има най-голям % на юношески самоубийства измежду развитите страни. Докато общият % на самоубийствата спада, смъртните случаи на хора на 20 години нарастват. Само K-pop промишлеността е очевидец на четири самоубийства през последните години.

Певицата и актриса Goo Hara беше открита мъртва в дома си в Сеул през 2019 година Нейната близка другарка, K-pop звездата Sulli, се самоуби след дълга битка с онлайн тормоз през същата година. През 2018 година Minwoo от момчешката група 100% умря вкъщи, като неговият лейбъл сподели единствено, че е претърпял сърдечен арест. Jonghyun, вокалистът на SHINee, една от най-големите момчешки групи в Южна Корея, умря през 2017 година

Moonbin се причисли към стажантската стратегия на Fantagio като дете, преди в последна сметка да се причисли към Astro. Първоначално групата беше от шест реализатори, само че един член напусна през февруари 2023 година

Феновете на Astro - известни като " Arohas " - скърбят за гибелта на Moonbin. Известен като всеобхватен реализатор, той беше считан за най-известния танцьор на момчешката група.

Снимки в обществените медии демонстрират почитатели в сряда вечерта да поставят цветя и лепенки на спонтанни улични монументи в Южна Корея. Феновете също нанизаха лилави и сребърни балони - цветове, които участваха на последното присъединяване на певицата в Тайланд.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР