К-поп групата IN2IT - една от любопитните и често посочвана

...
К-поп групата IN2IT - една от любопитните и често посочвана
Коментари Харесай

София попадна в турнето на к-поп групата IN2IT

К-поп групата IN2IT - една от любопитните и постоянно посочвана като подценявана от огромните продуценти южнокорейската пердах тайфа - ще има концерт в София. В петък, 6 декември, шестте момчета ще пеят и танцуват в Joy Station в Студентски град, като клубът отваря порти в 20 часа.

IN2IT е от спечелили от корейското риалити съревнование на Mnet " BOYS24 " и са един от образците за това каква битка се изисква в безпощадната среда на к-поп културата. Форматът на надпреварата е подобен, че те не се срещат до края му, а по-късно би трябвало да се сработят в екип от 7 души под името Black Unit.

Като част от подготовката и образованието им за музикалната кариера, те изнасят 260 концeрта единствено за година и половина. От първия им сингъл Amazing (2017) до момента е имало над 400 концерта в Корея, Азия и Съединени американски щати.

Окончателното име IN2IT е несъмнено от продуцентите през септември 2017 година и идва от " Intuition " (интуиция), а не от израза Into It. Първоначално в състава ѝ влизат 8 души, само че в този момент групата е от шестима.

Айзък Ву (Айзък Ву Кай Мен) е едно от момчетата, които са постоянно коментирани, заради това,че не е кореец (всъщност, майка му е корейка). Той идва от Малайзия, където е живял в провинция Сабах. Говори малайския, британски, корейски, кантонски и мандарин, а учи испански. Феновете му в Корея разясняват, че се оправя удивително добре с корейския, изключително когато му се постанова да рапира.

София е единият от единствено трите града в първото им европейско турне IN2IT X ION. Момчетата идват от Полша и не престават към Румъния.

За растящата известност на к-поп музиката и танците (това по-скоро е цяла субкултура) в България можете да прочетете и в публикацията Army of K-Lovers в последния брой на " Капитал ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР