К оронавирусната пандемия накара германците да трупат парите си в

...
К оронавирусната пандемия накара германците да трупат парите си в
Коментари Харесай

Заради ковид германците трупат милиарди в банкови сметки

К оронавирусната пандемия накара германците да натрупат парите си в банкови сметки, което отслаби очакванията за потребителски взрив в близко бъдеще, осведоми Българска телеграфна агенция.

Между януари 2020 година и януари 2021 година сумата, държана от частни семейства по сметки в банки, е скочила със 182 милиарда евро до 1,73 трилиона евро, сочат най-новите данни на централната банка на Германия (Бундесбанк).



Според института за стопански проучвания Ифо това е по този начин нареченият пестелив остатък от към 100 милиарда евро и тази цифра ще нарасне в допълнение през първото тримесечие.

Размерът на потребителските заеми, в това число под формата на овърдрафт, въпреки това е намалял по време на пандемията.



Потребителите няма къде толкоз да харчат парите си поради пандемичния локдаун и банките са по-предпазливи при отпущането на заеми в несигурни финансови времена.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Един идва на работа със синина под окото. – Кой те фрасна? – питат сътрудниците. – Жената. – Че за какво? – Защото й приказвам на… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИзпълнителната организация „ Медицински контрол ” стартира инспекция по случаяОстаналите финали при дамите и при ансамблите са по-късно днесКОД споделя, че никой няма право да постанова изкуствено тъждество по малцинствен, породист, съсловен или различен признакИмунизациите ще се правят единствено с имунизацията на „ АстраЗенека ”След като писахме, че Huawei възнамерява да стартира електрическа кола още до края на годината, в този момент излиза наяве, че различен производител на смарт телефони има сходни планове, като а задачата ще употребява цех на Great Wall.Платформата на Apple ще получи някои практични новостиЕкспертът изясни, че имаме принудително „ вкарване на разумност ”Жителите на немската столица ще би трябвало да покажат негативен тест за ковид, с цел да могат да влязат в множеството магазиниВижте прогнозата за последния ден от седмицатаВижте данните за последното денонощиеТялото е превозено за аутопсия в Съдебна медицинаСтава въпрос за сложени „ под забраняване ” със правосъдно решениеВъзпитаничките на Весела Димитрова демонстрираха за първи път новото си комбиниране с три обръча и два чифта бухалки на фона на музика от „ Спартак ” от Арам ХачатурянСпоред гръцки медии, младежът бил имунизиран против Коронавирус в БългарияДвижението е блокираноПроф. Асен Балтов дава отговор на въпроса по кое време да я очаквамеОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР