К ораби от Черноморския флот на Русия провеждат стрелби по

...
К ораби от Черноморския флот на Русия провеждат стрелби по
Коментари Харесай

Рябков към САЩ: Внимавайте, играете си с нервите на Русия

К ораби от Черноморския флот на Русия организират стрелби по надводни и въздушни цели.

От отдела за осведомително поръчителство на флота показват, че в ученията ще вземат участие и самолети и вертолети от морската авиация, оповестява „ Фокус “.



Според информацията от военното ведомство, в състава на флота за ученията влизат фрегатата „ Адмирал Макаров “, дребните ракетни кораби „ Грайворон “ и „ Вишний Вплочек “, ракетния транспортен съд на въздушна възглавница „ Самум “, миночистачът „ Иван Голубец “, както и огромни десантни кораби.

Те са напуснали пунктовете на базиране и са провели подготовка за превъзмогване на условно минно заграждение в поддръжка на миночистачите на Черноморския флот.



Отбелязва се, че екипажите на бойните кораби ще организират единични и взаимни тестови артилерийски залпове по наземни и въздушни цели в морето като част от контролна инспекция.



Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков съобщи, че за американските военни кораби „ е по-добре да стоят настрани от Крим и Черноморското крайбрежие, другояче рискът от произшествия е доста огромен “.

По негово мнение Съединени американски щати, които изпращат своите военни кораби в Черноморския район, „ изпитват силата на Русия и играят с нервите ѝ “.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
4 коментара Ужас! Моята сменила ракията с вода в бутилката. Наливам си - нито усет, нито аромат. За малко да получа инфаркт! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЕдин подробност от фотографията провокира дебатиВъв връзка с позволена неволна репортерска неточност със подмяна на имената на две политически формацииДвижението в сектора е затруднено, реализира се в една лентаИскът е за 871 033,67 лвХората с ниска физическа интензивност по-често попадали в интензивните отделения и не успявали да се преборят с заболяването, предизвестяват изследователитеДигиталното банкиране е налично и несъмнено, а транзакциите, които вършим, са елементарно проследимиТо ще отстрани профилите и общоприетите съобщенияИзпратено е писмо до ръководителите на 6-те политически сили, които откриха място в новия парламент, както и до настоящия все още вицепремиер и министър на туризма Марияна НиколоваВ момента в Афганистан има към 2500 американски военни и още 7000 от други страни в състава на натовската коалицияТова заяви италианският всекидневник La Stampa, базирайки се на източник от италианското здравно министерствоДокументите могат да се подават по електронен път посредством Системата за несъмнено електронно връчванеМоже да допуснем неточности, които даже не виждаме, че правимЕдин от дълго време прочут спрей против астма понижава с цели 90% риска от тежка форма на COVID-19. Установиха го учени от ОксфордВчера за тях беше изпратен боен самолетА1 с 5G тарифен планКоментар на публицистите Валерия Велева и Петко Георгиев, и политолога Стойчо СтойчевОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР