К оалиция „БСП за България” няма да подкрепи кабинет на

...
К оалиция „БСП за България” няма да подкрепи кабинет на
Коментари Харесай

БСП няма да подкрепи правителство на ИТН с Илиев

К оалиция „ Българска социалистическа партия за България” няма да поддържа кабинет на „ Има подобен народ”, в случай че Петър Илиев не бъде отдръпнат. Това оповестиха от централата на социалистите.

Политическият съвет на обединението „ Българска социалистическа партия за България” одобри следното решение:

Оценява високо положените старания на преговорния екип за реализиране на политическо съглашение с „ Има подобен народ”, в което да залегнат целите на обединението.



Изразява запаси във връзка с персоналния състав на оферти състав на държавното управление и по-конкретно към кандидатурата на Петър Илиев за вицепремиер и министър на вътрешните работи.



Ако той не бъде отдръпнат, парламентарната група на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България” няма да поддържа оферти от „ Има подобен народ” състав на държавно управление.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара Съобщение във фабриката: - Уважаеми колежки, в случай че сте пристигнали на работа с прекомерно необятни облекла, пазете се от работещите механизми! Ако сте пристигнали с твърде… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте по какъв начин да си приготвите това ядене:Недоволството е ориентирано най-много против разпределението на средства за ковидТри пъти скочи и цената на тока за бизнеса – от 98 на 250 лв. за мегаватчасПо данни на локалните здравни служби те нямат симптомиПроцесорите за настолни компютри още веднъж ще са поле на сериозна биткаАктрисата разгласява горещи фотоси по банскиТе са доста значими за децата, само че по какъв начин стои въпросът при възрастнитеСпоред Хаджигенов, Илиев не е индивидът, който ще направи каквото и да било, защото самичък е ликвидирал шанса сиОказва се, че доста от чиновниците на Volkswagen поискали вегетариански или вегански алтернативиСривът на кислородната система в лечебното заведение е станал поради експлоадиране на тръба под земятаЖивотът на звездите, става известно, не е единствено искра и славаШофьорът е вдигнал скандал на дамите за метода, по който са били облечениГражданското дело е заведено в окръжния съд в МанхатънНевероятно арабско прелъщение, което стартираме ли да хапваме, мъчно можем да спремКомпанията разгласи, че новата ѝ система за отбрана на деца е сигурнаНа място са пристигнали два противопожарни екипаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР