К атастрофа между патрулка и лек автомобил е станала на

...
К атастрофа между патрулка и лек автомобил е станала на
Коментари Харесай

Патрулка и лек автомобил се удариха в столицата, чия е вината

К атастрофа сред патрулка и лек автомобил е станала на столичния бул. "Ломско шосе " в нощта против понеделник. Щетите и по двете коли са съществени. Според водача, ударен от патрулката, служителите на реда са преследвали различен автомобил и са се движили с висока скорост, осведоми

Органите на реда пък настояват, че им е било отнето преимуществото.

"Мина кола с гневна скорост. След това потеглих да върша ляв завой. Тогава ме удари патрулката. Аз се движих с към 20 км/ч. ", описа Цветан Йорданов в ефира на "Здравей, България ".

"Полицаите караха с над 100 км/ч. При спазено ограничаване колата ни нямаше да наподобява по този начин, нямаше да се отворят еърбеците ", съобщи Кая Рангелова.

"Ударът беше толкоз мощен, че колата се завъртя на 360 градуса. Едни момчета пристигнаха да ни изкарат от автомобила. Полицаите даже не се извиниха за станалото. След 4 часа органите на реда решиха, че аз съм карала колата, което е неуместно, тъй като даже нямам брошура. Направиха тест за опиати и алкохол на Йордан. Излязоха негативни. Накрая го изкараха отговорен, взеха му талона, написаха му акт, а колата ни е унищожена. Това е неуместно ", добави тя.

По думите на Йордан в акта пиши, че е лишил преимуществото на полицейска кола.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР