К андидатът за канцлер на германските Зелени Аналена Бербок, в

...
К андидатът за канцлер на германските Зелени Аналена Бербок, в
Коментари Харесай

Зелените в Германия: Ще спрем „Северен поток“ 2

К андидатът за канцлер на немските Зелени Аналена Бербок, при положение на присъединяване в новия кабинет, има намерение да спре доставките на газ по газопровода „ Северен поток “ 2, макар обстоятелството, че построяването му към този момент приключено, оповестява „ Фокус “.

„ Не бих ги разрешила “, сподели Бербок за останалите разрешителни процедури за употреба на газопровода. Политикът смята доставките на газ през „ Северен поток “ 2 за „ съдбовни “.

Кандидатът за канцлер също направи изказване, че „ не можете да се доверите “ на уверенията на Москва, че преносът през Украйна ще продължи след стартирането на плана.

Тя счита, че Русия употребява енергийните запаси като средство за напън, най-вече върху страните от Източна Европа.

Бербок твърди, че Москва „ желае да усили политическия напън, с цел да получи допустимо най-скоро останалите разрешителни за „ Северен поток “ 2 и да пусне тръбопровода в употреба “.

Междувременно Министерството на стопанската система на Германия съобщи, че Русия извършва напълно своите договорни отговорности за доставки на газ, а повишението на цените на горивата е обвързвано с разнообразни фактори, по-специално с развиването на пазарите в Азия, както и пожари в Сибир. Според представител на министерството „ няма известни умишлени злоупотреби със съществуващите съглашения “.

На 15 септември цената на газа доближи исторически връх от съвсем 970 $ за 1000 кубически метра, само че по-късно понижа.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Отивам на психиатър. Той ми бута някакъв лист с петна по него и ме пита: - Какво виждате? - Виждам уединен и печален човек, изморен… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ анкетата, извършена от израелски учени, вземат участие близо 12 хиляди възрастни в 40 страниТурският водач обърна внимание на поддръжката, която " Съединени американски щати оказват на терористичните групировки в района " Цивилизацията на маите процъфтява в Централна Америка в продължение на съвсем 3000 годиниСъвети за по-добър и първокласен съкровен животДа се двоумят цените основно нагоре и да се каже: вижте какъв брой е неприятно служебното държавно управление " Всеки прилеп поддържа лична мрежа от близки обществени връзки " За острите думи и равносметката в 46-ото Народно заседание – тази неделя след централната емисия вести на NOVAИзвършителят е престъпно проявен и осъждан дейно за обири, водещ бездомнически метод на живот, и с 8-месечна условна присъдаПучдемон живее в заточение в Белгия от 2017 година след опита за разединение на КаталунияОт " Изправи се.БГ " считат, че влизането на Министерство на вътрешните работи и ДАНС в енергийната борса, КЕВР и БЕХ е закъснялоИма доста аргументи един кино воин да бъде запомнен. Понякога просто това са неверните причиниНа какво се дължи наклонността за гладко намаляванеПреброителите не изискват персонални документи и не раздават заявления за подписГледайте новия епизод на фамилната комедия този петък от 20:00 ч. по NOVAТова е вторият транспортен съд на компанията от новата серия, предопределен за транспорт на насипни товариДизайнерът показа смесената си сбирка за мъже и жениОт мрежата  <
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР