К акво си представяте, като кажете „проблеми с простатата“? Вероятно

...
К акво си представяте, като кажете „проблеми с простатата“? Вероятно
Коментари Харесай

Не чакай да станеш на 50, за да се погрижиш за простатата си

К акво си представяте, като кажете „ проблеми с простатата “? Вероятно добродушен дядо – пенсионер, който постепенно пристъпва към лекарския кабинет. Този облик е много надалеч от истината. На първо място, дано напомним, че всички мъже имат простата, освен възрастните! Освен това тя играе доста значима роля в отделително-половата система на мъжа.

Вероятно към този момент са ви се оформили разнообразни въпроси, свързани със здравето на простатата, на които даваме явен отговор:

На каква възраст стартират промените на простатата?

Още на 35 стартира леко разрастването на клетките, които десетилетие или две по-късно ще доведат до така наречен ДПХ – доброкачествена простатна хиперплазия.

Какви са признаците?

Симптомите на ДПХ, т.е увеличаване на простатата, са разнообразни при обособените хора и силата им не демонстрира степента на казуса. С други думи – може да имате леки неразположения, само че простатата да е доста увеличена и противоположното – да изпитвате мощни усложнения в уринирането да вземем за пример, а ДПХ при вас да е още първоначално.

Ето за какво е значимо да обръщате внимание още от 35-годишна възраст и да не подценявате каквато и да е смяна в тази по този начин значима част от мъжкото тяло.

Има и ориентировъчни въпроси, които ще ви оказват помощ:

Колко пъти ставате нощем? Ако от един миг нататък започнете да се събуждате най-малко по 2 пъти на нощ, с цел да ходите до тоалетната, е време да посетите уролог.

Случва ли ви се от време на време струята в тоалетната да е по-слаба или да прекъсва? Ако струята ви е по-слаба от нормално, в случай че се окаже, че мъчно доближава до задачата си, това също е признак.

Трудно ли е да започнете да уринирате? Ако струята не потегля по този начин елементарно, както преди, в случай че би трябвало да се „ подканяте “ по разнообразни способи, значи простата ви има потребност от внимание.

Ако сте разкрили сходство сред вашето положение и тези въпроси, приемете съществено сигналите на тялото си и посетете доктор. Съвременните прегледи на простатата минават за 15-20 минути, употребява се модерна инсталация и ехографи, тъй че да се получи цялостна картина на положението.

Добрoкачествената хиперплазия няма да повлияе продължителността на живота ви, само че в случай че не се подложите на терапия, качеството ви на живот може да се утежни съществено – да не можете да се наспивате добре поради честото ставане до тоалетна през нощта, да се изпускате несъзнателно, да имате проблеми с ерекцията и еякулацията...

Не си заслужава да преживеете нищо от това, в случай че можете да си го спестите благодарение на подобаващи хранителни добавки и периодически прегледи при експерт.

Времето е потвърдило успеваемостта на редица растения и билки, които поддържат в норма функционалността на простатата и усъвършенстват качеството на живот. Ето ги и тях:

Сау Палмето – наричана още палма джудже, нейните плодове били употребени в предишното за храна и лекуване. Kъм днешна дата екстрактът й подкрепя естественото действие на простатата и естествения период на уриниране. Той способства за облекчение на признаците на инфектиране при към този момент почнал развой на хиперплазия на простата.

Коприва - още в древността е познато като средство за филтриране на кръвта и естественото обособяване на урина, като по този метод е извънредно потребна при подкрепяне на естествената функционалност на пикочните пътища. Екстрактът от корен на коприва е ефикасен при лекуване на ДПХ (Доброкачествена простатна хипертрофия), изключително при комбиниране с дестилат от Сау Палмето.

Африканският пигеум – това в действителност е кората на вечнозелено растение, което се среща единствено в избрани райони в Африка. Пигеумът има редица удобни за мъжкото здраве свойства. Преди всичко, той може да повлияе върху възобновяване при ДПХ (Доброкачествена простатна хипертрофия). От изгода е и при продължителен простатит, полова дисфункция, както и при неплодородие, в резултат на понижена функционалност на жлезата.

Ликопен от домат - мощна антиоксидантна отбрана и мощно антиканцерогенно деяние, изключително при простата. Ликопенът е най-активно присъстващият в простатата каротеноид, по тази причина при мъжете, които употребяват богати на ликопен храни, рискът от рак на простатата понижава доста.
 a
Всички тези съставки, събрани в едно, могат да се одобряват елементарно и бързо под формата на таблетка – хранителна добавка за подкрепяне естественото действие на простата. Наличието на Африкански пигеум в състава му го прави неповторим и го отличава на българския пазар.

Но по-важното е, че въпросните четири биологично-активни субстанции, съдържащи се в, които са от първа степен на потвърдена клинична успеваемост, са включени в последните насоки за лекуване на ДПХ от Европейската асоциация по урология.

Не забравяйте, че предварителната защита е от извънредно значимо значение за спокоен живот без проблеми с простатата!
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза --> Не пропускай - Защо пребихте съседа си? - Защото се оказа, че отглеждал петел у тях. Аз от един месец отивам на психотерапевт, тъй като слушам петли в… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗаразени са 16 консуматори и трима души от персоналаСмятало се, че Сиамските котки водят душите на покойниците в отвъднотоНоминираните двойки не престават своето присъединяване в риалити форматаКакво изясни Полина Витанова, секретар на 23 РИК, СофияВижте историята на ХристианаПрокопани са и три напречни галерии, които да свързват двете тръби " Засилените съпътстващи болести са дали картбланш на вируса да покаже своята мощ ", счита шефът на РЗИ " Здравните условия може би ще доведат до по-ниска изборна интензивност от заявената и това може да промени картината на изборите ", уточни Димитър ГаневЕкшън в горатаОт през днешния ден ще проработи и електронният регистърНовата 308-ца демонстрира новото лице и упоритости на Peugeot. Съдейки единствено по дизайна: Peugeot е извънредно упорит.Настъпващият сезон ще ви донесе доста нови страсти и преживяванияСтудено и дъждовно в последния работен денЗа следващ ден тревожни данни за разпространяването на коронавирусната зараза в БългарияДипломат от Бюксел съобщи, че работата „ в никакъв случай не е тръгвала в действителност “Според източници на NOVA се проверява група от хора, за които се допуска, че са изнасяли информация за РусияОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР