К ак, колко и защо хората от различните страни по

...
К ак, колко и защо хората от различните страни по
Коментари Харесай

Секс карта: Как и колко го правят в различните страни

К ак, какъв брой и за какво хората от другите страни по света вършат секс?

Статия на хърватския портал разкрива какво другите националности обичат да вършат най-вече и какво се смята за традиция, а резултатите са общ брой от доста международни изследвания и анкети.

Някои от тях може да ви разсмеят, вижте:

Япония - секс най-вече един път седмично

Само 34% от хората в Япония вършат секс един път седмично, което ги прави най-сексуално незадоволената нация в света, съгласно изследване на Durex. Дългото работно време е повода за неналичието на физически контакт сред съпрузите.

Гърция – секс игри

В Гърция 87% от хората вършат секс най-малко един път седмично, съгласно Durex - повече, в сравнение с във всяка друга страна. Те са най-хубавите любовници в изследване, което преглежда половите привички на 30 000 души от 26 националности.

Франция – секс небрежно

Според проучванията французите обичат късия секс. Малко над половината от френските мъже могат да продължат половото наслаждение, като забавят еякулацията, а единствено 6% го не престават до великите… 13 минути.

Норвегия - най-силните оргазми

Норвегия е известна със студените дни, само че наподобява е и международна столица на оргазмите, съгласно компанията за секс играчки Lelo. До 35% от норвежците споделят, че изпитват оргазъм всеки ден.

Англия – любовна игра и "фут фетишизъм "

Британско изследване откри, че 1,5 милиона души във Англия имат податливост към фут фетишизъм (възбуда от крака), като Манчестър е градът с най-вече смучене на пръсти във Англия. Той е следван от Лийдс и по-късно от Шефийлд. Хората от Шефийлд са също международни водачи и в любовната игра.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР