Журналистката Виктория Георгиева написа коментар в социалната мрежа, свързан с

...
Журналистката Виктория Георгиева написа коментар в социалната мрежа, свързан с
Коментари Харесай

Журналистка Виктория Георгиева взриви мрежата с изказване за полицайката Симона

Журналистката Виктория Георгиева написа коментар в обществената мрежа, обвързван с полицайката Симона Радева, която е упрекната в покровителстване на Георги Семерджиев, който умъртви две млади дами в София.

Ето какво е мнението на Георгиева. Тя го изрази в персоналния си Facebook профил:

Отстраниха от служба за ДВА (два) месеца Симона Радева. Срещу нея е формирано дисциплинарно произвеждане, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи. Радева е ВРЕМЕННО отстранена от служба, считано от 8 юли. Законът разрешава еднократно удължение на периода с още един месец.

Не би ли трябвало непосредствено да е уволнено това пиле? Установено е, че му е помогнала да избяга, стълба му е носила, получавала е " заплата " от него, с цел да му е чадър. И най-после - краткотрайно отстранена. Да не приказваме, че вместо в ареста, си разцъква по обществените мрежи от дивана у тях.

А помагачите със стълбата, които са се продавали по-евтино и от нея - за едната автомивка, какво се случва с тях?

Риторичен въпрос...

Тея въпросните са по-жалки и по-нископлатени даже от най-долнопробната магистрална самодива.

И ей такава сган като тея двамата+онея жалкари, които са му съобщавали къде и по кое време ще има акции, с цел да си измият гратис колите, си щъкат необезпокоявано по улиците. Та чак са и служители на реда. Е, правилно няма такава страна. За едни 2000 лева, за едната автомивка, си отпътуват нечии деца. Днес - непознати, на следващия ден - вашите, нашите... Щото нали не си мислите, че сте предпазени от среща с такива.

- Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лева месечно, с цел да прикрива Георги Семерджиев.

- Униформената служителка се возела в колата на престъпно проявения мъж и когато той е спиран за инспекция на пътя, тя показвала служебната си карта.

- Камери за видеонаблюдение са снимали по какъв начин Радева и двама чиновници на IV районно управление (на МВР) носят стълба, благодарение на която Семерджиев е влезнал в жилището си след жестоката злополука.

- От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че Радева е отстранена краткотрайно от служба поради нарушавания на Етичния кодекс на ведомството. По непотвърдена информация дисциплинарното произвеждане против нея е поради клипове с нейно присъединяване, качени в мрежата.

- Източници от следствието оповестяват, че служители на реда от IV Районно ръководство са употребили гратис услуги в автомивката на Семерджиев. В подмяна те са му давали информация за това къде ще бъдат разполагани постовете на пътни служители на реда, както и по кое време и къде ще има идни инспекции за наркоразпространение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР