Журналистката Виктория Бехар вече не е част от ръководството на

...
Журналистката Виктория Бехар вече не е част от ръководството на
Коментари Харесай

Уволнили шеф в Нова телевизия след въпрос за Пеевски?

Журналистката Виктория Бехар към този момент не е част от управлението на "Нова Броудкастинг Груп ". Това оповестява "Свободна Европа ", откъдето имат публично удостоверение от компанията. Неофициалната информация сочи, че освобождението на Бехар е станало в сряда, седмица след встъпването в служба на Миляна Велева като началник на новините в медията. Решението на управлението е било предшествано от планьорка, на която Бехар е задала на Велева въпрос за обвързаността й с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Велева е била питана непосредствено дали се асоциира с медийната политика на медиите, следени от Пеевски, на което Велева е отвърнала, че е в гилдията от 18-годишна и през тези години е работила за доста хора.

На въпрос дали счита, че политическите събития би трябвало да бъдат отразявани по този начин, че медията да не се конфронтира непосредствено с избрани участници в тях, Велева е декларирала, че по принцип има вяра в салдото в живота. След повторното задаване на същия въпрос тя е удостоверила, че има вяра в уравновесеното отразяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР