Журналистката Ралица Василева разговаря с адвоката от JWI Джоузеф Огъстийн

...
Журналистката Ралица Василева разговаря с адвоката от JWI Джоузеф Огъстийн
Коментари Харесай

След тези думи от Америка, на Пеевски и Цацаров има защо да им треперят мартинките! Тръмп протяга ръце към тях

Журналистката Ралица Василева беседва с юриста от JWI Джоузеф Огъстийн за жалбата на някогашния банкер. „ Искам да слага нещата в подтекст. Първата серия от наказания по интернационалния закон „ Магнитски “ бяха оповестени на 21 декември. Наши източници ни уведомиха,че е евентуално от в този момент нататък да не бъдат закрепени избрани дати, а резултатите да бъдат обявявани непрестанно през цялата година.”, споделя той пред BiT

“Нямаме характерна дата за обявяване на решението. Държавният департамент и финансовото министерство могат да сторят това по всяка време.”, добавя юристът.

Ето думите на юриста: „ Трудно ми е да предвидя по кое време решението ще стигне до бюрото на Тръмп. Но мога да кажа,че първата серия наказания бяха фокусирани върху по-безспорните случаи. Нашите източници ни уведомиха,че Държавният департамент и финансовото министерство провят независимо изследване на случая. Това,че Василев е бил свикан в България няма непосредствено въздействие по закона „ Магнитски “, до колкото знаем. Пред последните няколко месеца JWI внесе две допълнени към първата тъжба, в които посочваме няколко случая на българска корупция, които са непосредствено свързани с Пеевски и Сотир Цацаров. Фактът,че Василев бе свикан да се яви в съда на 14 февруари, е следващото доказателство,че не може да има обективен правосъден развой по отношение на него.

Всеки, които познава действителността в България е доста наясно,че корупцията там продължава. Специалният прокурор е под мощен напън, факт е че България организира в последно време повече директни диалози с руснаците, а фокусът на конгреса и Съединени американски щати е върху съветската интервенция в интернационалните връзки. Много от критиците на Василев крият обстоятелствата за ширещата се корупция в България “.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР